Heej to znowu ja...
Mam problen z misją "The forest" :
Zaczynam w namiocie .W odali widzę ognisko.Jest tam jakiś gość, po rozmowie z nim gość ucieka a ja zostaje.No i nie wiem co dalej robić??
Jak zostane wyskakuje jakiś napis i koniec misji.Tak samo jak zabiję tego gościa.Proszę o pomoc!!!
Ja poczekałem na hinta że mam sprawdzić te dziwne dźwięki które słychać, i poszedłem w nieznanym sobie kierunku. Propo misji muszę przyznać że jest ona prawdziwym dziełem. Zwierzęta ( czy aby napewno zwierzęta ? ) atakujące cię i ciągnące w pewnym kierunku, śwetliki, i wiele innych świetnych skryptów. Klimat ogromny.
PS. Jakby cię pożarły zwierzęta możesz wrócić do swojego namiotu ( na północy ) , by się podleczyć
Ja poczekałem na hinta że mam sprawdzić te dziwne dźwięki które słychać, i poszedłem w nieznanym sobie kierunku
W jakim kierunku??? Bo ja przejdę w wszystkich kierunkach około 300 metrów i nad drugim zadaniem ( Stay at your post) pojawia się czerwony "iks" i koniec misij.
www.ofp.bmj.pl - to jest to co tygrysy lubią najbardziej...
Jak jesteś na pozycji i czekasz z tym kolesiem to poczekaj aż sobie pogadają, koleś ucieknie. Gdy będziesz tak przez chwilkę stał, zgaśnie ognisko. Wtedy odpalą się w tle dzwięki ( szuranie, jakieś krzyki itp. ). Gdy będziesz tak chwilę stał, zadanie "Stay at your post" zmieni się na inne ( nie pamiętam jakie ) a w lewym górnym rogu pojawi się treść tego zadania. Wtedy możesz już sobie pobiegać swobodnie po lesie.
Ognisko znika. Wtedy idź w stronę w której miałeś iść na początku, caly czas przed siebie. Dojdziesz do starego domu, z jakims gościem. Jakby co to pisz na PW
Ognisko znika. Wtedy idź w stronę w której miałeś iść na początku, caly czas przed siebie
No to idę.W odali pakazuje się dziwny dym SELEDYNOWY!!!.I pokazuje się napis na czarnym ekaranie: " I should have kept inside my guard post" i "mission falied"
www.ofp.bmj.pl - to jest to co tygrysy lubią najbardziej...
hmm... rób tak. NAjpierw idź na zmianę warty. Postój chwilkę. Gdy ognisko zgaśnie to wywali ci info żebyś rozpoznał dziwne dźwięki. Wtedy idź do tego domu. Pogadaj z ludkiem i on każe ci odszukać jego córkę. Wtedy pobiegaj po lesie i sam zobaczysz
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.