Pn 16 paź, 2006 18:45
IMHO to jest tak: narazie OFP ma się dobrze. Wsytarczy spojrzeć na te wszsytkie modyfikacje i inne addony.
Jeśli wyjdzie ArmA to nie wszyscy się na nią przesiądą. Obecne informacje, filmy, wywaidy, screeny i beta-testy pokazują, że nie będzie to idealna produkcja. Do tego jeszcze kosmiczne wymagania! Jak na polskie realia... może 1/5 polskich graczy sie przerzuci na ArmA... ale napewno wielu graczy i w tym ja, zostaną przy starej dobrej Flashce.
Kolejna sprawa to przypuszczenie, że ArmA będzie niewypałem. Ja osobiście nie widze w niej nic dobrego poza wybuchami (ogólnie efekty) i animacje. Na pewno znajdzie się grupka ludzi którzy wyciągną z Army te animacje i dodadzą je do OFP. Czytając wszystkie beta-testy i patrząc na filmy z fizyką gry, bardzo ątpie żeby ArmA coś zmieniała. A przecież 'kauczukowa' fizyka jest jednym z największych baboli OFP!
Zauważyliście, że na żADNYM filmie czy innym promovideo nie ma zniszczonych pojazdów? Czy to ma być tak samo jak w OFP? Wszystko z kartonu? bueh...
A zauważyliście, że na oficjalnym filmie z ArmA kurz spod kół jest taki sam jak w OFP? jeśli zsumować wszystkie te i inne fakty, można wywnioskowac jedno: ArmA będzie czymś jak Doom3. Zapowiada się wręcz genialnie, wszyscy na to czekają, oczekują rzeczy wręcz niemożliwych. A co po premierze gierki? Kilka godzin gry i do kosza... niestety, takie są realia. ja osobiście wierze w to, że już niedługo będę miał nowego kompa i moze zrobie kilka skrinów z Army. nadzije nikłe, ale zawsze