Teraz jest Śr 06 sie, 2025 09:05

MOD Civil War

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

MOD Civil War

PostPt 20 paź, 2006 10:58

Zainstalowałem ten Mod jak zwykle w osobnym katalogu. Zmieniłem wpis we własciwościach skrótu. Urichamiam go i mam czołówkę konfederacji itd ale misji i kapmani nie ma??? Czytałem tu na forum że ktoś w to grał...
Gdzie podziały się te misje???

Zaznaczam że inne mody umiem instalować np wietnam csla itd
Tak że dziwi mnie brak tych misji. Gdzie to jest???

aaa i czytam readme :)
Liczy się tylko jeden strzał. Strzał snajpera

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostPt 20 paź, 2006 12:57

Dlatego, ze nie ma ich w modzie i trzeba je ściągnąc?
Obrazek

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 20 paź, 2006 13:47

możesz mi dać link do tych misji ???

traffix

Chorąży

Chorąży

PostPt 20 paź, 2006 13:57

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 20 paź, 2006 15:11

szukałem już i nic nie znalazłem. Chyba że kolega znalazł chętnie zobaczę

Michalofp

Chorąży

Chorąży

PostPt 20 paź, 2006 17:47

W paczce z modem muszą być misje lub kampania. Trzeba je wrzucić do folderów: misje do missions a kampanię do campaigns.

Severb

Porucznik

Porucznik

PostPt 20 paź, 2006 19:11

Kurna -.-
Jak nie ma w modzie to nie ma i nie będzie. Do niektórych modów nie ma misjii i kampanii. W modzie SEB Nam też nie ma.

@Widmod - podejrzewam już, że dopiero co kupiłeś OFP'a i wgrywasz wszystkie mody, ale nie wiesz że w niektórych paczkach NIE MA MISJII!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

BORYS

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 21 paź, 2006 09:22

Ale w tym modzie są misje, ale kampanii nie widziałem. ;-)

Severb

Porucznik

Porucznik

PostSo 21 paź, 2006 10:10

To jak kampanii nie ma to jej nie ma.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 21 paź, 2006 11:54

No widzę że teraz dla Ciebie Severb to już tylko kampanii nie ma :)

Co do mojego grania to faktycznie tylko podejrzenia...no ale takie czasy sami z SB

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: MOD Civil War

PostPt 13 gru, 2024 10:16

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: MOD Civil War

Powrót do Operation Flashpoint