Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 14:26

Błąd "ED102_TankGarageRes.side", w edytorze.

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

101st Paratroop

Major

Major

Błąd "ED102_TankGarageRes.side", w edytorze.

PostSo 25 lis, 2006 16:24

Nie wiedziałem za bardzo w którym temacie to umieścić, bo sprawa dotyczy edytora, lecz podejrzewam że problem leży w addonie.

Gdy miałem 'czystego' (tzn. bez żadnych dodatkowych addonów ) moda Liberation 1941 - 45, upatchowanego do wersji 1.07, żaden błąd nie wyskakiwał. Gdy dodałem parę nieoficjalnych addonów do folderu Libmoda, przy wchodzeniu do edytora i próbie wstawienia jednostki, wyskakuje mi takie coś:
[img=http://img294.imageshack.us/img294/6705/lib1xi9.th.jpg]

Pomyślałem, że jest to może jakiś błąd z addonem którego dodałem, jednak po usunięciu wszystkich wcześniej dodanych plików, nadal mi to wyskakuje. Próbowałem znaleźć to w configu moda, oraz innych plikach odpowiedzialnych za jednostki w modzie Liberation, jednak bez skutku. Próbowałem także posprawdzać czy coś jest nie tak z addonami EditorUpgrade102 ( ED102 skojarzyło mi się właśnie z tym plikiem ) ale nic nie wskórałem. Może spotkał się ktoś kiedyś z tym problemem, i wie jak sprawić by wszystko wróciło do normy ?

EDIT:
Rozwiązałem problem, jednak chodziło o plik EditorUpgrade102. Trzymałem go w folderze Res\Addons i dlatego się "gryzł" z modyfikacją Liberation 41-45. Wystarczyło przekopiować do innego folderu niż Res\Addons, by się nie uruchamiał razem z modem :)

Powrót do Operation Flashpoint