Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 12:43

MFCTI pytanko

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

MFCTI pytanko

PostSo 03 mar, 2007 22:33

CRCTI wydaje się trudne w obsłudze, w realu jest całkiem proste. Ale dwóch rzeczy nie łapie:
1. Dlaczego tylko oficer może budować i w zasadzie tylko nim da się grać?
2. http://mfcti.sourceforge.net/MFCTIImages/LoadoutMenu1.15.jpg
ten screen. Jedyne czego nie nie umiem obsłużyć to ekwipunek. mam polską wersję, ale i tak nie łapie :(
Tak wmiarę można mi to opisać, bo uzbroić umię tylko siebie.

Czytałem instrukcje, jednak jest w engliszu więc nie wszystko zrozumiałem.

kondor

Major

Major

PostN 04 mar, 2007 01:31

1. To nie ten dzial
2. to w koncu mfcti czy crcti?
3. crcti jest lepsze od kazdej strony
4. odnosnie ekwipunku: z lewej masz dostepne gotowe szablony zestawow broni, te badziewia z prawej to wiadomo, przycisk buy sprawia ze kupujesz zestaw ktory wybrales - mozesz go uprzednio zapisac jako template (klikajac na pozycje custom i klikajac "save to custom"), przycisk load template sprawia ze od razu wybierasz zestaw broni opisany przez jedna z pozycji w lewej liscie zestawow
5. zeby miec odpowiednio uzbrojonego goscia ai, to sie go kupuje w barakach gotowego
6. tylko oficer moze budowac, zeby byl porzadek
7. nie tylko oficerem da sie grac - w cti niektorzy graja w wiecej niz 1 osobę, poza tym dowodca ma podpiete skrypty dowodzenia, wiec potrafi sam budowac itd

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostN 04 mar, 2007 17:44

A czy jak dam swoim kasę, to oni stawiają własne baraki czy budują w moich, czy też tylko ja moge im budować, bo w instrukcji pisało, że mogą sami robić ludzi.
Pozatym co zależy od tego, że moje miasto jest przeze mnie okupowane, wynosze stamtąd ludzi pojawia się:

WP dowódca opanował Arudy

Mimo oż tylko tamtędy przechodził!
Albo:
Podwójny dochód opanował La Pessagne

:???:

PS: Jak skończe MFCTI to wezme się za to drugie.

PPS: Prosze moderków o przeniesienie, bo to rzeczywiście zły dział. msiałem po prostu źle kliknąć.

Jeszcze jeden problem: Mam nastawionych moim alpha-hotel na brak niezależności. Why oni nie chcą na przykład iść tam gdzie chcę i rzadko mnie słuchają?

Powrót do Operation Flashpoint