Teraz jest Śr 15 paź, 2025 05:02

misje MP coop tylko na wyspie Nogova

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Zelazny

Cywil

Cywil

misje MP coop tylko na wyspie Nogova

PostN 08 cze, 2008 00:50

Więc, od niedawna gram z kolegą na Lanie w operation flashpoint.
Mam trochę misji MP ale jakiś niedosyt pozostaje.
Bardzo proszę o linki do missionpaków lub pojedyńczych misji, na wyspie Nogova.

Wspaniała zabawa głównie w misjach coop.

Sporo pobuszowałem w google, ale ciekawe misje bardzo ciężko znaleźć.

Kiedyś sporo grałem i byłem nawet w klanie. Ale miałem sporą przerwę w graniu.
Teraz mieszkam w UK, już dla siostry powiedziałem żeby wysłała mi Armed Asssault bo mam oryginał w domu Będzie niezła sieczka na lanie i w necie :)
Dzięki

HAV - dodany rodzaj tematu
Ostatnio edytowano N 08 cze, 2008 12:28 przez Zelazny, łącznie edytowano 1 raz

Berna

PostN 08 cze, 2008 10:13

Odpal sobie OFP w necie. Wejdź na serwer [LOL] Funhouse i sciągnij sobie misje coop. Misje bedziesz miał w folderze MPMissionsCaches, ale jako stary gracz pewnie to wiesz :smile: Proponuje [LOL] Funhouse ponieważ jest to chyba najlepszy coopowy serwer pod OFP. Jest dużo fajnych misji również na Nogovie, jedyny mankament to addony BASu które są wymagane. Ale to już chyba mały prioblem.
Pozdro.

Zelazny

Cywil

Cywil

PostN 08 cze, 2008 11:51

Berna napisał(a):Odpal sobie OFP w necie. Wejdź na serwer [LOL] Funhouse i sciągnij sobie misje coop. Misje bedziesz miał w folderze MPMissionsCaches, ale jako stary gracz pewnie to wiesz :smile: Proponuje [LOL] Funhouse ponieważ jest to chyba najlepszy coopowy serwer pod OFP. Jest dużo fajnych misji również na Nogovie, jedyny mankament to addony BASu które są wymagane. Ale to już chyba mały prioblem.
Pozdro.

Ok z chęcią obadam. Heh BAS to podstawa, :) chyba najlepsze addony jakie ujrzały światło dzienne. Polecam Operation Flashpoint BAS Addon Pack można go zassać z fileplanet, wszystko w jednym. BAS All-in-One Addons Pack

PS
Możesz mi napisać czym się różni DirectPlay od Sockets podczas zakładania gry na LAN?
Zauważyłem, że na Sockets nie działa mikrofon. Jak przełączę na DirectPlay mikrofon działa i mogę rozmawiać z kolegą.
Aktualnie ktoś gra na [LOL] Funhouse chciałem się podłączyć ale w tej chwili nie mogę. Wyskakuje, że zostałem zablokowany. Może później jak nikogo nie będzie na serwerze.
Kiedyś już zaopatrywałem sie w misje coop właśnie w ten sposób. :)

Niskie ukłony panie Berna :)

Berna

PostN 08 cze, 2008 15:06

Bez przesady z tymi ukłonami. Niestety nie wiem jaki wpływ na mikrofon ma DirectPlay i Socket. Możliwe, że żadnego. Co do Twojego wyrzucenia\zablokowania. Jeżeli ktoś wtedy grał to istnieje prawdopodobieństwo, że serwer był zamkniety. Istnieje równiez możliwość,
że Twoje ID zostało zbanowane na tym serwerze.

Zelazny

Cywil

Cywil

PostN 08 cze, 2008 15:42

Berna napisał(a):Bez przesady z tymi ukłonami. Niestety nie wiem jaki wpływ na mikrofon ma DirectPlay i Socket. Możliwe, że żadnego. Co do Twojego wyrzucenia\zablokowania. Jeżeli ktoś wtedy grał to istnieje prawdopodobieństwo, że serwer był zamkniety. Istnieje równiez możliwość,
że Twoje ID zostało zbanowane na tym serwerze.

Hehe tak sobie zażartowałem :) Myślę że to pierwsze. Raczej nie jestem zbanowany ponieważ jeszcze nigdy na tym serwerze nie grałem.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: misje MP coop tylko na wyspie Nogova

PostSo 14 gru, 2024 02:30

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 08 paź, 2025 16:29

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

Powrót do Operation Flashpoint