Teraz jest N 03 sie, 2025 18:39

Reselader Mod

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

OFS_Expid

Szeregowy

Szeregowy

Reselader Mod

PostPt 08 sie, 2008 16:25

Witam. Dzisiaj zapowiadam że ruszyły prace nad modem Reselader. Już niektórzy słyszeli jakieś plotki o tym modzie. Mod będzie opowiadał o losach zwykłego cywila który zostaje zrekrutowany przez wojska radzieckie w celu odbicia wyspy Nabulor. Prace nad modem rozpoczeły się już na początku wakacji, ale do tego czasu nie wszyscy byli pewni czy robić czy nie. Dzisiaj oficjalnie ogłaszam, że ruszyły główne pare nad ów modem.

Co można się po tym modzie spodziewać:
-kilka własnych modyfikacji (własne drogi, ulepszone tekstury, małe domki, chodniki itp.)
-kampania "Red Assault" (nie wiadomo dokładnie, ile będzie miała misji, będzie podzielona na 3 części (nie że odrazu do wojska idziemy) dużo akcji, zwrotów itp.)
-własna wyspa "Nabulor" (używane będą podstawowe addony i własne)

Czego potrzebujemy:

-kilku dobrych addonmakerów
-jednego gracza, który potrafi posługiwać się binarize
-paru speakerów (niektórych już mam, a sam nie moge głosu użyczać -- brak mikrofonu).

---------------------

Więc kto się zgłasza? Przyjmę każdą, lepszą ofertę.

[HAV] - rodzaj tematu
Ostatnio edytowano Pt 08 sie, 2008 17:46 przez OFS_Expid, łącznie edytowano 1 raz

HAV

PostPt 08 sie, 2008 17:45

Wszyscy walną drzwiami i oknami... kolejny mod ze 'słomianym zapałem' :co: Na co właściwie liczysz, że smarniesz jakieś szczątkowe info, mało znaczące popierdołki czy wzniosłe zapowiedzi, które zapewne skończą się jak zawsze. Słowem nawet nie wspomniałeś czy coś już masz/macie, żadnych screenów, nic.

Potrzebujesz za to addonmakerów, a zważywszy na powyższe wnioskuję że poza pomysłem nie macie praktycznie nic.

W dobrym tonie jest pokazanie swoich prac, osiągnięć etc. skoro prosisz innych o pomoc...

Jon

Generał

Generał

PostPt 08 sie, 2008 18:44

Expid szybko dorosłeś, bo afair ostatni raz gdy gadaliśmy miałeś 13 lat
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 08 sie, 2008 18:48

Jonez napisał(a):Expid szybko dorosłeś, bo afair ostatni raz gdy gadaliśmy miałeś 13 lat

Jakbyś powiedział coś miłego to bym pomyślał że zrobili ci pranie mózgu.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 08 sie, 2008 18:54

Allah Akbar!
Obrazek

OFS_Expid

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 08 sie, 2008 20:05

Jonez napisał(a):Expid szybko dorosłeś, bo afair ostatni raz gdy gadaliśmy miałeś 13 lat

Hmm. Widziesz... W internecie się szybko starzeje lub młodszeje. Hmm, kto wie, może za 2 dni będę miał 1000 lat?? :twisted: nic mnie nie zobowiązuje do tego żeby podawać swoje prawdziwe dane osobiste na forach :) Na jednym mam 120 lat, ale pic co mi kto zrobi ?? :twisted:

Powrót do Operation Flashpoint