Teraz jest N 03 sie, 2025 18:39

problem z WGL

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Fidelio

Kapral

Kapral

problem z WGL

PostSo 06 wrz, 2008 20:41

Mam wgrane WGL 5.1 i nie wiem jak ini ale ja mimo że mam wyłączone super AI (disabled chyba) to przeciwnik itak mnie widzi z 600-1000m :( nie znalazłem na forum idpowiedzi na moje pytanie. Zrobiłem uinstal i na nowo wszystko wgralem i..... bez zmian :( przez to niektóre misje nie do przejścia :cry: Czy znajdzie sie na to jakieś "antidotum"? a moze ktoś miałpodobny problem i wie co należy postapic? prosze adminów i moderów o nie zamykanie tematu, to poważna sprawa

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 wrz, 2008 21:11

Musisz widzieć przeciwnika z 1100 metrów i spokój :]
Obrazek

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostSo 06 wrz, 2008 21:21

A może Ty grać nie umiesz? Biegniesz środkiem ulicy albo zasuwasz czołgiem jak furmanką przez pole. :mrgreen: Trochę taktyki chłopie, skradania itp, itd.

Fidelio

Kapral

Kapral

PostSo 06 wrz, 2008 23:20

aleś ty taki mądry jeżeli przejdziesz 2 misje na super AI w retaliation jestes dobry (to ta co sie jedzie uazem) nie mozesz wyjsc z pojazdu a rebelia nawala z lasu a ty jedziesz z kierowcą jak gdyby nic, próbowałem z 5 razy nigdy nie mogłem dojechac cały czas byl ostrzał a co dziwne, jeżeli mam czyste ofp AI też sie zachowuje jakby była wlaczona super opcja AI. To nie jest tak na hop a tu odezwie sie taki "Alfa i Omega" (bez obrazy oczywiście). Zapytałem grzecznie to mnie wysmiałes :/

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 wrz, 2008 23:46

Kup sobie nową grę ;].

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 wrz, 2008 23:52

Polecamy Battlefield 2
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 06 wrz, 2008 23:54

Z dodatkiem Jednostki Specjalne. Skoro OFP mi działa, toie nie, to skoro BF2 mi nie działa, to tobie ruszy. Oczywiście jeśli trzyma się to w/w wzoru.

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostN 07 wrz, 2008 00:06

Wyśmiałem Cię, bo te Twoje tematy są śmieszne. :hahaha: 5 razy zagrałeś, nie wyszło i od razu na forum. :cry: Ja grałem w ECP, FFUR SLX. Wtedy było trudno. :twisted: Ale za 10 albo 20 razem udało mi się przejść tę misję. Czego i Tobie życzę. :ok:

Fidelio

Kapral

Kapral

PostWt 09 wrz, 2008 17:00

Chodziło mi głównie o to że większośc misji w kampani jest nie grywalna przez to, wiec po co sobie utrudniac życie? Bądź człowieku poważny :/

A ile razy zagrałem to nie powinno cie obchodzic, zagrajmy na multi bo w tym mozna pokazac swoją prawdziwa taktyke :]

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostWt 09 wrz, 2008 17:07

Army nie umiesz porządnie zainstalować. We "flaszkę " grać nie umiesz, bo za trudno. Zagraj w okręty albo bierki.
Idź stąd i nie rozśmieszaj ludzi. :hahaha:

Fidelio

Kapral

Kapral

PostWt 09 wrz, 2008 17:50

Wiele razy inni mieli podobny problem z tym super AI :] i jakoś im sie nie dostawało, dziwne że mnie tak :/ ty za to umiesz wszystko lol

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 09 wrz, 2008 18:13

Owszem, bo to spec od configów na przykład ;]

Napisz na oficjalnym forum (jeśli znasz angielski), to ci pomogą w sposób zdecydowany.

Stary wiarus

Chorąży

Chorąży

PostWt 09 wrz, 2008 18:26

SaS TrooP napisał(a):Owszem, bo to spec od configów na przykład ;]

Przesadzasz. Są tu lepsi ode mnie. o wiele lepsi.
Ale jak configach mowa ...
Mam lek na rozwiązanie problemów Fidelio. Zmień sobie , jako graczowi, w configu następującą wartość:
Kod: Zaznacz cały
armor=1000;

i będziesz nieśmiertelny niczym robocop albo terminator. Przejdziesz każdą misję bez draśnięcia.
Pokazuję i objaśniam:
Wrogowie Cię otoczą, Ty strzelasz sobie pod nogi z granatnika. Eksplozja wywala Cię na kilkadziesiąt metrów w górę. Wiatr zniosi Cię 200 metrów dalej. Spadasz, otrzepujesz nogawki, wsadzasz ręce w kieszenie i idziesz przed siebie śpiewając: "Wychadiła na biereg katiusza". Cały i zdrowy. Hej.
Przepraszam za przykład, ale coś mnie naszło. :twisted:

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 09 wrz, 2008 19:33

ej, ale panowie...

Yac napisał(a):Proszę bez wycieczek osobistych :) Trzymać się tematu też proszę ...

Proszę sobie darować te teksty o bierkach i nie pisać jak się nic nie wnosi do dyskusji. Nawet jak ktoś faktycznie chce trochę sobie ułatwić grę (i wcale nie mówie, że jest tak w tym konkretnym przypadku) to jego prywatna sprawa i nie jest to powód do kpin. Osobiście niektóre misje przechodziłem używając kodów na kilka save - i wcale nie czuje się z tego powodu jakiś inny :P

Fidelio

Kapral

Kapral

PostWt 09 wrz, 2008 22:37

ale ci "mądrzy" nie rozumieja do teraz że niektóre misje w CWC staja sie przez to nie grywalne, tu nie chodzi o to że jest mi za trudno tylko, dla przykładu misja "Atak bombowy" w której jesteśmy gastovskim na przelęczy między Houdan a Lilosse, giną mi 2 Black Op (dwójka i trójka którym mam dac rozkaz odpalenia ładunków) i co mam zrobic? do usranej śmierci moge próbowac i tak nie przejde bo 1 punkt nie zaliczony! komuchy walą do nich zanim podłozą te bomy pod czołgi! którtko mówiąc wiekszosc misji jest nie grywalna. Confing z nieśmiertelnoscią wsadzic sobie możesz gdzie słonce nie zagląda.... chyba ze ty go uzywasz :] do misji "uprowadzic samochód" albo satus Quo zeby cie nikt nie rozjechał na drodze albo jak rozbijesz samolot. Przepraszam moderację ale wysmiewanie ze mnie nie na miejscu.
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint