Teraz jest Wt 14 lip, 2026 15:16

Яка процедура відновлення втрачених особистих документів

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Brirdy

Szeregowy

Szeregowy

Яка процедура відновлення втрачених особистих документів

PostŚr 08 lip, 2026 13:53

Привіт усім учасникам форуму. Хочу розповісти про свій досвід відновлення втрачених документів, можливо, комусь це стане практичною підказкою перед оформленням важливих паперів. Нещодавно під час переїзду на нову квартиру десь повністю посіяв своє свідоцтво про народження, мабуть, випадково викинув разом зі старими коробками. Почав активно читати на форумах та сайтах держструктур інформацію про те, як отримати дублікат свідоцтва про народження самостійно і без зайвої бюрократії. Але реальність виявилася досить марудною: треба спочатку записатися на прийом, взяти реквізити, йти в банк оплачувати державне мито, потім знову повертатися з квитанцією, стояти в черзі, заповнювати заяву від руки і потім чекати видачі кілька днів. З моїм робочим графіком ходити по установах просто нереально. В результаті я вирішив звернутися до фахівців з компанії ЮСТ Груп. Їхній офіс знаходиться зручно в центрі Києва на Софіївській 10. Вони повністю взяли на себе всю цю паперову рутину з банками та реєстрами. Новий офіційний документ на свіжому бланку з усім печатками мені видали всього за два робочих дні. Заплатив всього близько 500 гривень, зате зберіг купу сил. Рекомендую не гаяти час на черги.

Powrót do Off-topic