"Nie, no ku*** posprzątajcie tu trochę, jak się opie*** delicje to papierek należy wyrzucić, a butelka po coli leży już pod choinka dwa dni, już się nie napełni, mikołaj był wczoraj, jak tak dalej będzie to zapier*** telewizor i będziecie oglądać akwarium program 2 - z przyrodą na ty"
[Dzisiaj 11:24] Berna: Jonez a kto to jest ten Jager? czy on czasem nie gra w Chelsea? [Dzisiaj 12:46] 101st Paratroop: Jager nie lubi rozmawiania w: transporterach opancerzonych, śmigłowcach transportowych, bojowych wozach piechoty, wozach wsparcia piechoty, wozach rozpoznawczych. Do tego lubi krzyczeć i wymawiać brzydkie słowa na rozmawiających w pojazdach wymienionych wcześniej [Dzisiaj 12:47] 101st Paratroop: No, i ma wodę w antenie... ^^
Ostatnio edytowano Cz 01 sty, 1970 02:00 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
<CwaniaK> eeee jest sprawa koledzy <CwaniaK> powie mi ktos czcemu motka cos mi z kompem moze nie chciec laczyc??? <CwaniaK> mam 2 e398 jedna dziala wszystko jest ok a 2 cos mi laczyc nie chce wogole jej nie wykrywa nawet jak w trybie Bootloadera <Manfred> bo jesteś cwaniakiem
miałem kiedyś grę.midtown madness. teraz nie mam. chciałem ściągać z internetu,ale boję się że wskoczy mi jakiś wirus. czy ktoś zrobi to za mnie i sprawdzi? [to dla odważnych]
Łuszczy, barwi i zaciąga...
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
– Jeślibyś miał podać jakaś dziedzinę, rolę, w której nie jako muzyk byś się sprawdził, to byłoby to... – Lenistwo. – Mógłbyś to rozwinąć? – Nie chce mi się.
Kondor: może właśnie starszy brat mu zablokował ten dostęp i S.T. chce to wyłączyć SaS TrooP: Nie, chce wyłaczyć ojca od bilarda, w którego w zasadzie nie śpi w nocy...