Wt 09 cze, 2009 20:05
Jest już (chyba nawet tu dał Maćko) dużo lepszy trailer gameplaya; Nie wiem, mam ochotę wystrzelać konsolowców (lowering the gamers IQ-bar since 1995), nienawidzę ich z całego serca, a teraz jeszcze bardziej. Za zniszczenie kolejnej gry.
I brawo dla koncernu. Nie ma to jak iść w debilowaty mainstream. Nie komercja - komercha.
Niech wrzucą regenerację zdrówka albo najlepiej w ogóle wrzucą god mode'a, żeby biedny zagubiony gracz przypadkiem nie zginął i się nie zdenerwował. I jeszcze duże strzałki (i niewidzialne ściany ofkoz) z napisem THIS WAY ==>, żeby przypadkiem się nie zgubił, biedaczek. I niech dadzą nieograniczoną amunicję do jednej z 8 długich pukawek, które może nosić przy sobie naraz żołnierz (pomijając radio którym może wezwać zrzucenie dla siebie jeepa na spadochronie by się nie nudzić biegnąc do objective'u); Pomijając już wroga, który będzie chybiać celowanym ogniem z 10 m.
Echh. Pewnie będzie CoD 4, tyle że bardziej otwarty. To i tak już "coś", jednak murwa oczekiwałem czegoś... więcej.
Ostatnio edytowano Cz 02 lip, 2009 12:12 przez
Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan