Pozwolę wyrazić swoją opinię o DR, nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi, więc proszę nie oskarżać mnie o plagiat

Dragon Rising nie ma prawie nic wspólnego ze starym, dobrym OFP. Niepotrzebnie zrobili oddzielny edytor, wg mnie zbyt dużo w nim ułatwień. Ogólna rozgrywka przypomina mi Delta Force, może trochę bardziej Battlefield'a 2, głównie przez wydawanie rozkazów. W jedynce wygodniej czasami było pobiegać w trybie 3-osobowym, tutaj niestety go nie ma, jeżeli nie jedziemy pojazdem. Może się czepiam, ale trudno przezwyciężyć dawne przyzwyczajenia

Dalej, strzelanie - wiem, że trzeba ludziom ułatwiać granie, ale rozsądnie, panowie... bez najmniejszego zachwiania celownika walimy headshoty jeden za drugim. Żeby nie było, że same minusy i mieszam z błotem - muzyka jest niezła i grafika nie straszy. No i przy wczytywaniu misji możemy przejrzeć różne statystyki. Gdyby nie pierwsza część, która była (i jest) symulatorem wojny, nikt by się tak nie bulwersował. Mimo wszystko, lubię Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield'y, itp. więc nie sądzę, żebym odstawił DR na półkę
-edit-
Co do banowania za wytyczanie minusów... jakby nie patrzeć stworzyli coś zupełnie innego niż zapewne zamierzali, ale to raczej słaby powód do banowania
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)