Teraz jest So 06 wrz, 2025 20:01

Shell Shock Nam `67

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

stormshadow

Chorąży

Chorąży

Shell Shock Nam `67

PostPn 13 wrz, 2004 12:11

Graliscie juz w to?? Bo ja dzis zainstalowałem, no cóż, następne rozczarowanie. Ta gra jest podobna do conflict desert storm tyle że sterujemy tylko 1 żołnierzem no i to jest vietnam. Bodajże w 1997 roku Shell Shock to była taka symulacja czołgu i to było super. Szkoda ,że Shell Shock Nam `67 nie jest kontynuacją tamtej gry.

Jon

Generał

Generał

PostPn 13 wrz, 2004 16:25

ShellShock Nam '67 miała być strzelaniną TPP w wietnamie. To było wiadomo od dawna. I miała pokazywać z całą brutalnością, to co tam naprawdę się działo.

Ja osobiście się skrzywiłem na słowo TePePe. Z gier TPP za jedyną dobrą i uznawaną uznaję Max Payne 1. W ShellShocka '67 nie grałem, ale to czym miała być ta gra, było wiadomo od dawna, więc nie wiem czemu masz pretensje... :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 13 wrz, 2004 17:20

no wiesz, ja nie siedze non stop i nie czytam o czym ma byc gra ktora wyjdzie np. zapol roku. Gdy uslyszlem nazwe shellshock to od razu przypomniala mi sie ta zajeb...a symulacja czołgu sprzed paru lat. i pomyślałem, że to bedzie kontynuacja.

Speirs(Luca)

Kapral

Kapral

PostPn 13 wrz, 2004 19:03

Ta gra jest podobna do conflict desert storm tyle że sterujemy tylko 1 żołnierzem

Dla mnie gra desert storm była bardzo dobra świetnie się przy niej bawiłem :spoko: i już nie mogę doczekać kiedy zamonce w Shell shocka
Wichurra Zamiataj !!!!!!

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 27 wrz, 2004 13:29

yaciek, dokładnie

Jon

Generał

Generał

PostPn 27 wrz, 2004 15:41

No właśnie :???: Ja też skrzywiłem się na to jedno, ech, jedno trzyliterowe słowo, które wzbudziło całą mą niechęć do tej gry. Te-Pe-Pe... :???:

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Speirs(Luca)

Kapral

Kapral

PostPn 27 wrz, 2004 15:48

No nie mówcie chłopaki że lubiecie bardziej FPP od TPP pssss :shock: ....
Wichurra Zamiataj !!!!!!

Jon

Generał

Generał

PostPn 27 wrz, 2004 15:55

Z TPP jedynie Max Payne mi się podobał, i po dziś dzień twierdzę, że człowiek lepszego TPP nie jest w stanie zrobić [ no dobra, Desert Storm nie był zły... ].
Co do MP - Polecam z modem True Matrix MoD... Genialne :clever:

~ Ronald Reagan

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 27 wrz, 2004 16:26

no właśnie, z tpp to tylko Max Payne i Star Wars: KOTOR.

Sergiej

Cywil

Cywil

PostWt 28 wrz, 2004 18:59

Taaaaaa Max Payne rlz !! to było (zaraz przecież jest) coś Ten klimacik - mióóóóóóóóód przez duże EM

A ShelShock Nam mi się podobał do czasu kiedy przeczytałem recenzję - że źle się steruje poza tym grafa nie jest genialna jak na dzisiejsze czasy. Chociaż nie grałem wiec nie wiem - ale coś mi ta gra śmierdzi.
Codziennie rano dusi mnie kloc !!

Jon

Generał

Generał

PostŚr 29 wrz, 2004 20:32

Omfg! Ludzie, byłem dzisiaj u kumpla, który ma Xboxa [ Fajna maszynka w sumie, to był mój "1 raz" na niej :] ] i... maaaaasaaakra, ludzie, gra wymiata.

TPP nie przeszkadza ani trochę :)

PS: Wielkie thx for Raptor :clever:

~ Ronald Reagan

Speirs(Luca)

Kapral

Kapral

PostPt 01 paź, 2004 07:56

Z TPP jedynie Max Payne mi się podobał, i po dziś dzień twierdzę, że człowiek lepszego TPP nie jest w stanie zrobić

Człowieku czy ty nie grałeś w giere o nazwie MAFIA , max payne się przy niej chowa bo to tylko pusta nawalanka bez żadnego sensu a Mafia ma fabułe jak z Filmu oscarowego ... :grin:
Wichurra Zamiataj !!!!!!

HAV

PostPt 01 paź, 2004 09:08

Panowie, ostrzegam lojalnie, że nie będę tego topica po Was sprzątał :] Tak to już jest na tym świecie, że trzeba odpowiadać za swoje czyny. Tak więc nie zdziwcie się jeżeli nastepnym razem kiedy będziecie chcieli tu zajrzeć zobaczycie Obrazek
Temat traktuje o Shell Shock, więc NA TEMAT proszę :] Jeszcze raz wyskoczy mi tu ktoś z Max Paynem, Mafią, czy innym cholerstwem, to topic zamknę. Skończyło się wieczne proszenie i powtarzanie. Dzień w dzień jest burdel na forum.

P.S. Yaciek - widzę, że z tych nerwów, aż Ci latek ubyło ]:->

Speirs(Luca)

Kapral

Kapral

PostPt 01 paź, 2004 19:19

Przepraszam to moja wina :lol: ...No więc powracając do tematu nie wiecie gdzie moge znaleści demo...
Wichurra Zamiataj !!!!!!

Jon

Generał

Generał

PostPt 01 paź, 2004 19:39

Na stronie producenta?

~ Ronald Reagan
Następna strona

Powrót do Off-topic