Teraz jest Wt 24 mar, 2026 13:58

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Artur

Chorąży

Chorąży

PostŚr 07 gru, 2011 22:08

CWR, 08.12.2011
1. Ptachu
2. Jon
3. Exe
4. Artur
Obrazek

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostSo 10 gru, 2011 00:56

Sprawozdanie z misji "Return to Eden" z CWR-a

Nasz pełen oddział w liczbie bodajrze 12 ludzi (ja jako strzelec M60E3 :jezor: ) miał za zadanie przejąć wzgórze, potem zniszczyć sziłkę na lotnisku i oczyścić je. Przodem poszła mięsko armatnie w liczebności około 35-48 AI-ków :twisted: Potem ruszyliśmy my. Na wejściu zameldowałem o BMP1 i T72. Mięsko wybili co do nogi. Po chwili padło 2 naszych. Jak T72 podjechał to dostał w czape i płonoł jak pochodnia. BMP 1 trzymało się ale było uszkodzone. Po wystrzelaniu widocznych komuchów podeszliśmy do uszkodzoneg BMP :] Sziłka została już zniszczona chyba przez naszych ale z lotniska wyjechał BMP 1 i T72 :neutral: . Od flanki zaszedł nas 8 osobowy oddział komuchów. Bmp wycioł nam 2 ludzi. Było nas już tylko 4. Mnie wyjął strzelec AK74 z oddziału, a reszta oddziału została zgnieciona bez osłony i poległa.

Zalety:
-Duży FPS
-Dużo strzelania
-Klimat
-Prostota

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 10 gru, 2011 02:06

A ja dziękuję za dzisiejszą grę. Całkiem fajnie było, kilka ciekawych screenów złapałem, kilku wrogów zastrzeliłem, kilka głupstw popełniłem. Słowem, zacnie :)

A - uwagi co do African Tango na PM lub do odpowiedniego tematu, jutro wprowadzę odpowiednie zmiany.

KonradPL

Chorąży

Chorąży

PostSo 10 gru, 2011 12:02

Mi równierz sie podobało, szkoda tylko że gdy wysłałem 2 do bazy to z 6-7 ludzi zrobilo się 3. Były straszne problemy na początku były z komunikacjią ale później było ok.
Straty w grnicach 3-4 osoby w tym 2 z TK.
A jak reszcie się podobało i co powinienem poprawic nastepnym razem gdybym dowodził

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostSo 10 gru, 2011 12:07

nie wiem jak w innych sekcjach ale mi się podobało, tylko Mustang musi misję wyprofilować bo jak na razie zrobił kampanie jednomisyjną dla singleplayera.
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711

Artur

Chorąży

Chorąży

PostSo 10 gru, 2011 15:33

Pierwsza misja świetnie się zapowiadała - no niestety przygody w bazie zrobiły mały syf. Gdy dołączyliśmy do teamu konrada podeszliśmy do miasta i na tym misja się zakończyła. Szkoda też, że Jony musiał odejść od kompa, no ale mówi się trudno. Druga misja hyyym - trzeba uważać na granaty. Ale napier***nka na Utes była mega wypas, gdy nie kilka osób, które z rur strzelały przed innymi żołnierzami. Ja wczorajszy wieczór zaliczam do udanych, mimo kilku faili. :>

Nie klniemy
Ostatnio edytowano So 10 gru, 2011 15:34 przez Artur, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostSo 10 gru, 2011 15:42

No niestety... na karcie mógłem frytki smażyć, więc wykorzystałem jedyną okazję (akurat kumpel - znany pewnej części Dingo - miał czas), żeby to naprawić.

No i zeszło trochę dłużej niż myślałem :( a szkoda, tym bardziej szkoda tych rozmaitych wypadków z granatami (jest to tym bardziej ironiczne że akurat o tym mówiliśmy na treningu saperów). Zdarza się. Za to bardzo cieszy, że praktycznie każda misja którą graliśmy, miała potencjał.

Misja Mustanga zapowiadała się świetnie, ale były problemy z radiami no i ten felerny granat... Tak samo w Taxi w tajemniczy sposób jeden z naszych upuścił granat pod nogi kolegom (nawet bez animacji chyba - wtf?). Pure Business też miało dobry start. Niestety gdy z Ghostem wymiękliśmy wobec "ostatniego sprawiedliwego" koło budy z jeńcami, no to cóż... zaczęła się bieganina i dostawanie "wpier".

Najlepiej wspominam tą misję na Utes... no cóż. Poza tym, kocham patch 1.60, ta gra jeszcze nigdy tak dobrze nie chodziła! AI zaś naprawdę daje czadu :)

Frekwencja dopisała, dziś prosimy jeszcze raz taką samą, i gramy to co wczoraj się schrzaniło lub to co zagrane być miało a nie zostało (Odczerniacze, Rebelia Sawczenki).
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Algrab

Generał

Generał

PostSo 10 gru, 2011 16:17

A mnie sie nie podobało :cry:
Jedyne co mi sie podobało to nagranie niewarpującego (nareszcie!!) myśliwca. Hail to 1.60!
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 12 gru, 2011 19:36

Good news everyone.

Gizmo testował AC-130 i wygląda na to, że jednak się myliłem i szarpanie kamery to (nie tylko?) wina Army. Nowa wersja ponoć działa ok.

Oczekujcie rychłego update.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 17 gru, 2011 00:54

Dziękuję panowie za wpi###ol, który nam dzisiaj spuściło AI :P Coś nie w formie byliśmy ;)

Co do VD, to patch pewnie coś zmienił - podniosę helikoptery 30 cm w górę i powinno być OK.
Ostatnio edytowano Cz 01 sty, 1970 02:00 przez Mustang185, łącznie edytowano 1 raz

szajder

Chorąży

Chorąży

PostSo 17 gru, 2011 10:46

Czasami trzeba dostać wpi#^$^ol by było lepiej :) Do usłyszenia dzisiaj :P

damian508

Porucznik

Porucznik

PostSo 17 gru, 2011 11:09

Mustang ale czarny rebeliant z igłą tak blisko bazy to było przegięcie.

psycho081

Porucznik

Porucznik

PostSo 17 gru, 2011 12:35

Hmm. Nikt jeszcze nie napisał jak widzę, to tak. Jon jest głupi, co zostało ustalone podczas misji, a Damian nie potrafi latać, bo zrobił nam skoki z lin :).

Mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiej, i nie dostaniemy tak w dupę jak wczoraj.

damian508

Porucznik

Porucznik

PostSo 17 gru, 2011 13:01

Każdemu się zdarza zagadałem się i nie zauważyłem. Wielkie rzeczy.
Ale tak na serio chyba nikt nie odniósł poważnych ran także ja bym o tym zapomniał :twisted:
Wczorajasza gra nienależała do najlepszych choć zapowiadało się bardzo fajnie. Dla tych którzy zostali była takistańska bryka która trochę zabiła ten niedosyt po africa tango.
Ciekawi mnie tylko co się stało z gizmo i jego "suką".

Tak jak mówi psychodz frekwencja powinna być jak wczoraj z tą różnicą że AI dostaje wpi***ol od nas.
Myślę że trzeba dać jeszcze jedną szansę Africa Tango. Zagrał bym też rajd który właśnie poprawiłem.
Ostatnio edytowano Cz 01 sty, 1970 02:00 przez damian508, łącznie edytowano 1 raz

itan

Chorąży

Chorąży

PostSo 17 gru, 2011 16:10

Jeli to mozliwe, chcialbym sprobowac dzisiaj, co ta Suka potrafi i zaraz mam zamiar sie przygotowywac do tego :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje