ma nadzianego starego albo jest gubernatorem kaliforni Tak jak Jerry napisał... my w każdym calu profesjonaliści... tak więc...
Rozumiem że 5000zł to dla każdego członka OFPCPL... plus extra premia dla admina ? LOL :aniol:
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
wyglądała ona mniej więcej tak ---> nie interesuje mnie jakakolwiek sprzedaż serwisu, poszukuję jedynie porządnej kampanii reklamowej która dałaby przynajmniej minimalne korzyści finansowe z prowadzenia strony... przykro mi Panie Adamie
Spiki liczy na dodatkowe trzy zera wszystko w us dollars, a nie pln i dodatkowo stałe udziały + tantiemy z praw autorskich wypłacane przez 20 lat w równych ratach
Hmmm.... komórki 3-ciej generacji w celu szybszego koordynowania pracy ekipy, służbowe samochody dla łatwiejszej komunikacji w obrębie kraju, dożywotnią rentę w przypadku upadku serwisu (odpukać), pakiety udziałowe akcji spółki, comiesięczne szkolenia i konferencje, zapisanie nazwisk na tablicy pamiątkowej oraz opieka psychologa i psychiatry na wypadek pojawienia się zbyt duzej ilości użytkowników typu "&^*^!@#$"
[Quabec] OCENZUROWANO!!!! MaRcin - Kto tam był?
Watchdog
Wt 26 paź, 2004 08:24
A ja poprosze odszkodowanie ,za połamane krzesło i pokrycie kosztów za środki przeciwbulowe....
Motywuje: Podczas upadku z krzesła w czasie niekontrolowanego śmiechu ,uderzyłem się głową o podłoge,oraz z powodu niekontrolowanego śmiechu boli mne brzuch bardzo.
Mam świadków ,że została mi wyrządzona krzywda......
A ja mam pytanko z innej beczki: Jeśli mówisz że masz 23 latka a nie 12 to jak to możliwe że napisaleś że masz 12. Chwilowa amnez(st)ja??? Czy może guziczki na klawiaturze Ci się pomyliły??