Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 21:41

Co wybrać

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

G

Spammer

Spammer

PostCz 23 lut, 2006 21:52

smola93 napisał(a):no i może sobie kupić jeszcze papier do dupy za 300zł?? ja sie nie pytam was co mam dokupić pytam o dobry model karty w podanej cenie a jak pewnie zaówarzyliście takowa jeszcze tu nie padła. więc prosze o konkretną odpowiedz a nie "dokup ramu" moge tylko kupić karte bo musze połowe oddać rodzicom a z tego zestawu karte mam najgorszą...

tłuk...
po cholere Ci np. 6800 skoro nie będzie chodził na full ?
ja bym kupił 9800pro albo 6600gt i dokupił kostkę ramu albo coś innego...

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 23 lut, 2006 22:57

6600gt

Która kosztuje bodaj 1200zł :)

Zwykłe 6600 wystarczy imo.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

G

Spammer

Spammer

PostCz 23 lut, 2006 23:06

marker napisał(a):
6600gt

Która kosztuje bodaj 1200zł :)

ekhm... pomyliło Ci się z 6800gt klik
Swoją drogą 6800gt można wykołować za mniej niż 1000zł [;

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 23 lut, 2006 23:31

Rzeczywiście, zwracam honor... Nie jestem na bierząco... ostatnio karty przeglądałem przy wyjściu nowego Eartha (tak nie zapomniałem o tobie słonko, cały czas zbieram na upgrade kompa) :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

smola93

Porucznik

Porucznik

PostN 05 mar, 2006 20:16

chyba wiem co kupie, mianowicie - karta gf 6600gt 256ddram i dokupie 512dddramu. wtedy moja konfiguracja wyglądała by tak
AMD Athylon 2800+
gf 6600gt 256ddram
1024ddram
dysk 80gb
czy tak by było dobrze??

G

Spammer

Spammer

PostN 05 mar, 2006 22:16

Podkręć jeszcze proca i komp będzie git 8)

Forrestal

Kapral

Kapral

PostPn 06 mar, 2006 00:25

6600 GT - nie najgorsza jednak jesli mialbym wydac do 800 zl to wzialbym 6800GS - starczyloby moze nawet na 2 lata ;-)

Nie kazdego rpoca da sie latwo podkrecic - Athlony 2800 to nie krecily sie zbyt dobrze w przeciwnienstwoe do 2500 Bartonow i 1700 T-bred'ow. I pamietajcie ze cyferki to nie MHz a oznaczenia ;-)

Smola - lepiej dowiedz sie jaka masz plyte glowna co nie kupisz karty graficznej pod nieodpowiednie zlacze ;-)

smola93

Porucznik

Porucznik

PostPn 06 mar, 2006 12:11

Forrestal napisał(a):Smola - lepiej dowiedz sie jaka masz plyte glowna co nie kupisz karty graficznej pod nieodpowiednie zlacze ;-)

tak wiem o tym. wezme sobie nazwe mojej płyty i zapytam sie gościa w sklepie czy wejdzie mi na nią i wcześniej sie jeszcze zapytam mojego wujka co sie na tym zna... a co do 6800GS to warto się zastanowić...

G

Spammer

Spammer

PostPn 06 mar, 2006 14:50

Forrestal napisał(a):6600 GT - nie najgorsza jednak jesli mialbym wydac do 800 zl to wzialbym 6800GS - starczyloby moze nawet na 2 lata ;-)

Nie jestem teraz na topie jeżeli chodzi o grafiki ;)
W tym 6800GS jest możliwość odblokowania potoków ?

Forrestal napisał(a):Nie kazdego rpoca da sie latwo podkrecic - Athlony 2800 to nie krecily sie zbyt dobrze w przeciwnienstwoe do 2500 Bartonow i 1700 T-bred'ow.

Zawsze można spróbować podkręcić, może uda się coś wycisnąć [;

[/url]

Czapa

Chorąży

Chorąży

PostPn 06 mar, 2006 20:27

Nie, z tego co mi wiadomo można tylko podkręcić rdzeń i pamięć.
Poza tym ta karta jest równie dobra, a może i lepsza niż GF 6800 GT.
Ma 12 potoków, ale rdzeń i pamięć ma o wiele wyższą, bo jest zbudowana na 110 mn :)
Obrazek

smola93

Porucznik

Porucznik

PostPn 06 mar, 2006 21:59

narazie jeszcze nie wiem ile będe miał tego odszkodowania ale jak dostane to wam powiem.........

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Co wybrać

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 12:03

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 05:45

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic