Rainbow napisał(a):Niekoniecznie na zewnątrz. Są errory np. gdzieś ubytki w kawałku tekstury na drzwiach, sypia sie niektore elementy. Gdyby zainstalować to na VBS Core to napewny by tego nie było ponieważ widocznie te packi używają innego systemu. Cieżko powiedzie co.
PS. Wody VBS'owej nie załączyli w tych packach Szkoda...
Ty się mnie pytasz? Ja swoją wersję importowałem sam, więc może ty masz błędy których ja nie mam.
Rainbow napisał(a):PS. Możecie być pewni, że niedługo VBS Core będzie w necie
VBS 1 Core jest już od dawna dostępna w sieci P2P
DODANE: Nie mam VBS'a i nawet nie mam zamiaru go ściągać Plik waży 1450 MB i "podobno" zawiera same pliki (tyle dowiedziałem się z komentarzy). A co do ekhm... "wypowiedzi" Rainbow'a, to lepiej żebym jej tutaj nie skomentował
Ostatnio edytowano Cz 17 lut, 2005 22:43 przez DeviAnCE, łącznie edytowano 1 raz
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
MARINE CORPS BASE CAMP LEJEUNE, N.C. (March 10, 2004) -- The video game Operation Flashpoint was the basis for a new way to train Marines. The game was adapted to portray modern combat scenarios in Iraq to include rocket-propelled grenades, mortar attacks and suicide bombers. The updated version is now used to train Marines who will soon be deploying to Iraq's hot spots. Television screens like this portray what happens to insurgents when they tangle with Marines. -- Photo submitted 03/10/2005 Taken by Cpl. Shawn C. Rhodes
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.” ~ Ronald Reagan
Rainbow
So 23 kwi, 2005 13:36
Widze, że to już maksymalna obsesja taktyki BISu. Wykupywanie tych najlepszych a potem wsadzanie, jako niby ich praca. Poprostu hamstwo.
Ale tak pozatym to zazdroszcze takim co to robili. Pewnie BIS zabulil im ładną sumę. Wkońcu CSLA to drugi po FDF najlepszy mod do OFP.BASu to raczej nie zaliczamy bo od nich to caly zespol przeszedl...