Teraz jest Pn 01 gru, 2025 18:23

Helo Transportable Tactical Vehicle

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

JaFranek

Major

Major

PostWt 12 kwi, 2005 23:05

Marcin_BM napisał(a):Kurde widze że torche namieszałem :/
Ale wyjaśnie o co mi chodzi (mały kompromis)
Z tym wymaganiem to mi chodziło że INQ w swoim wozie dodał marinsow w sekcji configa "wymagane addony" a nie w "załoga" to powodowało że trza byłó mieć ten addon bo sie pojazd sie wcale nie dało uzywac . Ja chciałem zeby Offtime obsadził swoj pojazd marinsami ale nie dodawal w sekcji configa "wymagane addony" . Umożliwi to obsadzenie pustego pojazdu w grze inna zalogą ...

I tak by było najlepiej

Diesel napisał
Myślisz, że kto ja jestem, że nie rozumiem o co ci chodzi? Jeśli strasznie ci przeszkadza jakiś komunikat to będę wydawał addony wymagające jakiś innych i wcale nie będziesz musiał jego ściągać Dupa

A rób sobie nawet z 10 komunikatami
Ostatnio edytowano Śr 13 kwi, 2005 18:14 przez JaFranek, łącznie edytowano 1 raz
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostŚr 13 kwi, 2005 00:02

Marcin_BM napisał(a):Kurde widze że torche namieszałem :/
Ale wyjaśnie o co mi chodzi (mały kompromis)
Z tym wymaganiem to mi chodziło że INQ w swoim wozie dodał marinsow w sekcji configa "wymagane addony" a nie w "załoga" to powodowało że trza byłó mieć ten addon bo sie pojazd sie wcale nie dało uzywac . Ja chciałem zeby Offtime obsadził swoj pojazd marinsami ale nie dodawal w sekcji configa "wymagane addony" . Umożliwi to obsadzenie pustego pojazdu w grze inna zalogą ...

NIE NIE NIE!!! Takie postępowanie ma swoją nazwę i nazywa się "WYJ¡TKOWE PARTACTWO". Dzięki takiemu beztroskiemu (a raczej BEZMY¦LNEMU) podejściu niektórych addonmakerów, w najmniej oczekiwanych momentach gry pojawiają się komunikaty "Missing addon: bla bla", "Cannot load mission, missing addon: bla bla", a na dedykowanych serwerach pominięcie poprawnego wpisu requiredAddons powoduje zcrashowanie serwera. :?

Jeśli o tym Marcinie nie wiedziałeś, to teraz wiesz i celowe postępowanie w ten sposób jest niczym nieuzasadnione.

Jak wiemy, Offtime nie jest partaczem, lecz profesjonalistą i takiej głupoty nie zrobi.

Marcinie, bez urazy. :wink:

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 15 kwi, 2005 00:15

NIE NIE NIE! Takie postępowanie ma swoją nazwę i nazywa się "WYJ¡TKOWE PARTACTWO". Dzięki takiemu beztroskiemu (a raczej BEZMY¦LNEMU) podejściu niektórych addonmakerów, w najmniej oczekiwanych momentach gry pojawiają się komunikaty "Missing addon: bla bla", "Cannot load mission, missing addon: bla bla", a na dedykowanych serwerach pominięcie poprawnego wpisu requiredAddons powoduje zcrashowanie serwera.

Jeśli o tym Marcinie nie wiedziałeś, to teraz wiesz i celowe postępowanie w ten sposób jest niczym nieuzasadnione.

Jak wiemy, Offtime nie jest partaczem, lecz profesjonalistą i takiej głupoty nie zrobi.

Marcinie, bez urazy.

Nie wiedziałem.
Teraz wiem czemu mi się misje wykrzaczaja :oops:
Dzięki za pomoc ;-)
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Jon

Generał

Generał

PostN 24 kwi, 2005 14:15

Sorry, że odkopuję, ale jak prace? :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 24 kwi, 2005 16:47

Jonez napisał(a):Sorry, że odkopuję, ale jak prace? :)

Przy takim support'cie może się wogóle odechcieć pracy :P

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostN 24 kwi, 2005 23:26

Przy takim support'cie może się wogóle odechcieć pracy

Ja osobiscie bardzo chętnie zobacze ten addon w OFP ...
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 25 kwi, 2005 02:40

lezy i czeka...
na forum bis jeden koles zaproponowal ze zrobi animacje, wyslalem mu pm'a ale sie nigdy nie odezwal
osobiscie nie mam ochoty tego konczyc...
moze kiedys, narazie mam zbyt wiele innych rzeczy na glowie, przepraszam tych nielicznych ktorzy liczyli na publikacje.

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostPn 25 kwi, 2005 09:10

jeśli chcesz mogę pomóc Ci z animacjami ....

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostPn 25 kwi, 2005 10:22

przepraszam tych nielicznych ktorzy liczyli na publikacje.

Jakich nielicznych. To, że się ktoś z kimś wykłuca o to czy wsadzić do środka addon czy nie, nie znaczy, że nie oczekuje wydania twojego addonu. Myślę, że powinieneś przeprosić więcej osób niż ci się wydaje :]
Obrazek

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 25 kwi, 2005 22:54

Kangur napisał(a):
przepraszam tych nielicznych ktorzy liczyli na publikacje.

Jakich nielicznych. To, że się ktoś z kimś wykłuca o to czy wsadzić do środka addon czy nie, nie znaczy, że nie oczekuje wydania twojego addonu. Myślę, że powinieneś przeprosić więcej osób niż ci się wydaje :]

sam fakt ze ktos czeka az cos zrobie nie obliguje mnie do przepraszania za to ze tego nie zrobie.
piszac "tych nielicznych" mialem raczej na mysli ludzi ktorzy w jakikolwiek sposob wspierali mnie w tym co robilem, nie tylko czekali na darmowy addon.

Ingram

Major

Major

PostPt 29 kwi, 2005 17:02

Offtime...bez obrazy...ale nigdy mi się jeszcze nie zdażyło płacić za jakikolwiek addon, bo chyba nie tak zrozumiałem ten termin "darmowy"

Co jak co. Ja nie nalegam, żebyś się śpieszył, lepiej długo pracować nad czymś by wyszło dobrze niż krótko i do d...
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Helo Transportable Tactical Vehicle

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 18:55

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 15:21

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint