Teraz jest Cz 05 mar, 2026 01:35

GTA: SA

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Panda

Chorąży

Chorąży

PostCz 07 lip, 2005 17:35

Wojtek napisał(a):ta gra ma fabułę!!ma pokazywać życie w wielkich miastach a nie pokazywać jak sięrobi burdy na ulicach....N/C!
Jezeli chcesz dyskutowac na ten temat to zaloz oddzielny topic. Np "glebia ideologicznego przeslania w GTA:SA".
Sam zyje w "Wielkim Miescie" ale wychodzac do sklepu nie kradne samochodow i nie bije ludzi po drodze. Czymze wiec jest owo "zycie w Wielkim Miescie"?
GTA bazuje na nagietych stereotypach w celu zapewnienia graczowi dobrej zabawy. Jezeli gra frustruje i zniecheca - to nie jest wina gracza, a tworcow, ze nie przewidzieli tego, ze robia misje zbyt trodne, dlugie lub zbyt rozbudowane. GTA ma dostarczac lekkiej rozrywki, jezeli koledze nie dostarcza, to co? Wiec czemu sie czepiasz?!

Zabix

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 17:57

Bueheh tyle że napisałes o tym ze grasz w sa przez mp jak jeszcze nie było żADNEGO moda mp. Ale ja ciebie rozumiem lubisz imponować innym no i wkoncu ta bujna wyobraznia :lol:

Volt

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 18:05

może zaczniemy pokazywać własne pojazdy w grze? :twisted: ja chwilowo nie mogę bo jedyne auto moje wsiąkło podczas gdy byłem o fryzjera :neutral:
Obrazek

Rainbow

PostCz 07 lip, 2005 18:20

Zabix napisał(a):Bueheh tyle że napisałes o tym ze grasz w sa przez mp jak jeszcze nie było żADNEGO moda mp. Ale ja ciebie rozumiem lubisz imponować innym no i wkoncu ta bujna wyobraznia :lol:

Heh biedny chłopcze, widać, że mama cię za dużo nie przytulała...beta "GTAT" jest od prawie miesiąca na necie także dalsza dyskusja nie wymaga komentarza...

Zabix

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 18:46

No to może ty mnie przytulisz? :lol:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 07 lip, 2005 19:32

http://gtat.org/server/index.php LINK do SERWEROW gtat sami sie puknijcie w glowe(dzołk :twisted: ) :neutral:

Przemo_212

Major

Major

PostCz 07 lip, 2005 20:25

@ Rainbow and Zabix
Wy może się nie przytulajcie, bo skończycie na starość jako dwa stare pryki-pedałki :)
Obrazek

Rainbow

PostCz 07 lip, 2005 20:34

Przemo_212 napisał(a):@ Rainbow and Zabix
Wy może się nie przytulajcie, bo skończycie na starość jako dwa stare pryki-pedałki :)

Uznam to za żart :)
Uważaj bo ty na starość skończysz w domu starców i będziesz się na noc musiał w kiblu zamknąć przed prykami :)

Keller

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 09 lip, 2005 12:06

Wojtek napisał(a):ehhhh jak ja lubię gadanie takich ludzie,którzy nie potrafią przejść gry więc mówią,że to gra do robienia burd i do niczego..człowieku puknij się w głowę!! ta gra ma fabułę!!ma pokazywać życie w wielkich miastach a nie pokazywać jak sięrobi burdy na ulicach....N/C!

volt napisał(a):tak tak , dwie misje które nie można przejść , od razu gra do d*** , nudna itp :]

No gratuluje niesamowitej inteligencji która pozwala na przejście niesamowicie skomplikowanej gry takiej jak San Andreas, pewnie przy przechodzeniu Serious Sam powtarzałeś "no no to dopiero strategia, przez te intensywne myślenie nie mam czasu na strzelanie".

O, chyba nie macie podzielności uwagi, czytacie ale nie myślicie. Bo nie napisałem że GTA: San Andreas jest do d*** ani że jest nudny!

Fakt ta gra ma fabułę, tylko że gdyby po przejściu jednej misji nie znikały gwiazdki(zaj***realistyczne) to byś dopiero zobaczył jak sie żyje w wielkich miastach, policjanci, SWAT, FBI, Gwardia zrobili by z tej czarnej d*** mielonkę i może mi powiesz że w tej grze nie robi sie burd?! Większość misji to rzeźnia, nachrzanianka, pościgi+nap**** i ogólnie burda.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 09 lip, 2005 12:18

A ja...... :sciana: :sciana: :sciana:....siedze w 2 mieście i nie moge dwóch misji przejść :(...sam nie wiem czemu, ale jakoś nie ciągnie mnie żeby tam wracać...

Zabix

Major

Major

PostSo 09 lip, 2005 13:04

Po skączeniu misji fabularnych dałem sobie spokoj z SA :)

Wojtek

Major

Major

PostSo 09 lip, 2005 20:45

nie no przecież w normalnym życiu gwiazdki pozostają lol ..joke
wiem o co Ci chodzi..ale tak samo wyjście na ulice i mordowanie ludzi w prawdziwym świecie również nie ma miejsca....a tak poza tym to gdzie masz napisane ,że gta san andreas to gra realistyczna?
p.s. w Sama nawet nie grałem ;)

Trace

Chorąży

Chorąży

PostSo 09 lip, 2005 23:15

ee... Gwiazdki nie zostawają!! (no chyba że 5-6 poziom wanted). Mi się wczoraj udało uciec 4-rem, 3-em, 2-m i jednej :). Jak dłużej pojeździsz to im uciekniesz...
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 09 lip, 2005 23:16

Potwierdzam. Gwiazdki znikają... Ale nie wiem czy przy 6 gwiazdkach bo do tego jeszcze nie doszedłem :P Tzn takiej rozruby nie zrobiłem...i chyba sie jeszcze nie da :?: Dopiero jak sie Las Venturas odkryje...

Trace

Chorąży

Chorąży

PostSo 09 lip, 2005 23:22

Raczej... jak ktoś ma problemy z SA to pisać do mnie na gg to pomogę (5305232)
"There's one more arrow, one more shot, one more kill, one more sin. "
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry