Tak. Wszystko będzie nadal chodziło... ale będziejeszcze trudniej bo ruskie będą uciekać przed granatami Co do kamp. wstyd się przyznać ale połowę przeszedłem na "Shift" + "-" Ale jakoś mnie nie wciągnęła... bardziej podobał mi isę Armstrong i te teksty : "your weapon is free, kill them all! Go, go, go! ehhh Jak chcesz koniecznie przejsć tego resa to musisz poświęcić mu sporo czasu... życie partyzanta nie jest łatwe.. a co dopiero przywódcy...
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
Tak, bo po zainstalowaniu ECP na pulpicie pojawi się odpowiednia ikonka tego modu i nadal grając już na ECP będziesz mógł kontynuować kampanie z RESa. Poza tym polecam przeczytać temat poświęcony tej modyfikacji w dziale ADDONY/ECP Mod...
a ja wracając do temtu w tej samej misji ,gdy trzeba sie obronić na polu minowym to zamiast czołgów było.... nic,przyspieszyłem czas i czekałem jakieś 15 minut (w grze) , i przeleciał mi-17 , tylko przeleciał , potem poczekałem jeszcze 5 minut i przyjechały dwa T-80 oraz jedna szyłka , rozwaliłem je , i potem czekałem i czekałem....
Ja wiem czy nadludzko? Trafniejsze jest sformułowanie że żołnierze przeciwnika zaczynają walczyć tak jak należy (może troche przesadziłem ale na pewno w mniejszym stopniu zachowują się jak ruchome tarcze strzelnicze). Oczywiście ta opcja sprawia że niektóre misje stają się pieruńsko trudne (np misja zasadzka) ale przed misją można zawsze zmniejszyć poziom si komputera.
Nic nie daje ... albo mi się tylko tak wydaje ...
Ale szarża plutonu czołgów w misji w ktorej się port w Malden chroni (co na poczatku się do Browinga M2 wskakuje jest pieruńsko trudna ... po tej misji zostałem sam ,z wyczyszczonym całym obszarem ...BMP sam rozwaliłem ,a t-72 i 2x t-80 w niewyjaśnionych okolicznościach ,same wyleciały w powietrze przy samej wodzie (tam sa jakies miny?) ...ale nameczyć się przy niej namęczyłem ...nie odczułem żadnej różnicy z włączonym MasterAI i z wyłączonym (settings ECP).
A nastepna misja z Gostovskim i rozwalenie czołgów mnie zawiodła ... AI które z daleka potrafi mnie zauważyć i ściągnąć , z bliska mnie nie dostrzegało ,mogłem podejść do żołnierza i mu przystawić HK do skroni ,a on nic ... nie wiem ...krzaczy się to coś ...
Ale wybuchy min i C4 wygladają bajecznie ...
No i te palące się części po czołgach przez 5 minut ...fajne to jest.
Nie wspominając o okrzykach żołnierzy ...które kupe klimatu dodają ...już nie są niemymi kukłami ,które tylko potrafią komunikować się przez radio ...
Wbrew opinią w poprzednich postach ...mam zamiar kampani CWCna tym przejść ,bo naprawde dobrze się bawie ...a potem kampania Res'a ...noi może wreszcie się skusze na Red Hammera
Ale fajnie, ze ktos dzis odpala Resowa kampanie i w nia gra jak ja daaawno temu. Naprawde fajnie. Tylko zeby jeszcze uzyl od razu jakiegos moda uzupelniajacego, to juz w ogole bedzie mial wypas
Spoko. Nauczysz sie grac w OFP. Gra ma w sobie cos, co powoduje, ze przechodzilem ja cala (a wiekszosc gier mnie nudzi lub wrzuca cheata zeby zobaczyc co bedzie dalej). Kurcze, zapomnialem wrecz, ze w OFP sa oficjalne kampanie Moze tak by odpalic z ECP