Teraz jest Cz 16 paź, 2025 00:20

Kampania "1995 - Maldens Crisis"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Maćko

Generał

Generał

Kampania "1995 - Maldens Crisis"

PostSo 25 sie, 2007 16:38

Nie dawno wydałem moją pierwszą kampanię, która była częściowo nie wypałem, ponieważ zabrakło chętnych do nagrywania dźwięków :/ . Teraz chciałbym poinformować was że, pracuję nad drugim projektem, który nosi nazwę: "1995 - Maldens Crisis". Kilka słów o nim:

:arrow: O co chodzi w kampani:
Kampania będzie rozgrywać się, na wyspie Everon i ... dalej nie powiem :razz:
Na początku wcielimy się w młodego Oficera, Marka Komara, który będzie dzielnie walczył z Rosjanami. Będzie jeszcze jeden lub dwóch bohaterów, ale na pewno jeszcze jeden. Rosjanie znów próbują dojść do władzy, na archipelagu Malden, i my musimy im w tym przeszkodzić.

:arrow: Wymagane addony to:
WPs 0.55, OFPL_Mi17, Jam 3, CRN_Pack_0.9, PT-91 Twardy, RHS naval Infarty, RHS_T80_v1.01, RHS&SFM_T72_v1.00, RHS_Weap_v1.01, RHS_ZSU57_v1.01, RHS_Crewpack_v1.00. Ta lista może ulec zmianie. Dokładną listę podam gdy wydam demo.

:arrow: Kilka słów ode mnie:
Ukończone mam 8 misji, pracuje nad 9. Poszukuję chętnych do pomocy, przy nagrywaniu dźwięków, na razie pomógł mi tylko Jonez któremu bardzo dziękuje. Demo mam już gotowe do wydania, ale wydam dopiero gdy nagram do niego dźwięki. Więc czekam na oferty pomocy.

Pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 25 sie, 2007 17:54

Ja chciałbym chociaż raz powyżynac Hamerykańców, co ty na to?

Np. odkryto u nas złoża ropy, i zainteresowali się tym amerykańce...

Maćko

Generał

Generał

PostSo 25 sie, 2007 19:02

A zrobisz mi WPsa po stronie wschodu co? Jednostki polskie są po stronie zachodu, więc w sojuszu z amerykanami, i to co ty proponujesz jest raczej nie do wykonania, chodź ciekawe.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 25 sie, 2007 22:01

Da się poprzełącza w edytorze, ale nie zmieniaj, bo i tam już masz 10 misji

Maverick

Generał

Generał

PostN 26 sie, 2007 21:44

Jakby co - bardzo chętnie pomogę przy nagrywaniu głosów, ale tylko przy tym, bo sam już pracuję nad 2 kampaniami. :/

W razie czego pisz na GG. :]
Obrazek
Obrazek

"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique

maza94

Cywil

Cywil

PostCz 30 sie, 2007 17:21

Chętnie pomogę w nagrywaniu głosów a nawet mogę :cisza: skombinować efekt rozmów radiowych i mam wielu kumpli których też bym mógł nagrać na pewno pomogą :]

edit
A tak mam jeszcze jedno pytanie czy też bym mógł się przydać przy Biało Czerwonej Strzale? Bo wiecie co jak co ale misje polskie najbardziej lubie. :] :] jak znacie misję, kampanię z użycie WP bardzo proszę o linki i o pomoc w zainstalowaniu WP MOD bo wcale mi coś nie idzie :cry: :cry: :beksa: :beksa:

[HAV] edytuj posty
Ostatnio edytowano Cz 30 sie, 2007 18:30 przez maza94, łącznie edytowano 1 raz

konradk7

Kapral

Kapral

PostWt 30 paź, 2007 09:50

i jak idą prace nad kampanią? juz sie doczekać nie moge
Obowiazkiem Boga jest wybaczenie terrorystom - naszym zorganizowanie im spotkania jak najszybciej

Maćko

Generał

Generał

PostWt 30 paź, 2007 16:56

Prace nie idą najlepiej, będziecie musieli jeszcze trochę poczekać. Powód, już mówię:

Chodzę do 3 klasy gimnazjum, w tym roku mam egzamin, przystępuje do bierzmowania, trzeba się uczyć aby do jak najlepszej szkoły się dostać. I kiedy tak to wszystko połączę to czasu na komputer zostaje mi nie wiele.

Tak więc praca nad kampanią trochę się przeciąga, i nie wiem kiedy zostanie ukończona.
Obrazek
Obrazek
-------------

konradk7

Kapral

Kapral

PostŚr 31 paź, 2007 18:42

W takim razie życze powodzenia w szkole
Pozdrawiam.
Obowiazkiem Boga jest wybaczenie terrorystom - naszym zorganizowanie im spotkania jak najszybciej

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostŚr 31 paź, 2007 19:48

Co do wyrzynania Jankesów: LWP jest po stronie wschodu, nie? Ale nie wiem, czy nawet został całkowicie wydany...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kampania "1995 - Maldens Crisis"

PostPt 13 gru, 2024 22:31

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 08 paź, 2025 11:58

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

Powrót do Operation Flashpoint