Wt 21 cze, 2005 13:22
Ja bym mógł zostać newsmakerem, (mission i addon testerem również, ale niekoniecznie). Mam dużo wolnego czasu. Dobrze znam język angielski( 8 lat nauki), język rosyjski( 4 lata nauki) - jak narazie z każdego mam 5, z angielskiego 6. Oprócz tego podstawowa znajomość języka czeskiego( coroczne wyjazdy na ferie).
Co zabrałbyś z płonącego mieszkania?
ogień oczywiście
IIII IIII
( - -) ^^ ( - -)
= @ =
dla mnie to moderatorzy tego forum (bez obrazy) zniechecaja ludzi do pracy takimi slowami jak twoja ortografia.. zobaczymy czy w liceum bedziesz mial 5 a niemca.. a lbo to ze maja po 15 lat ? i co z tego pewnie wiekszosc z was tez ma nie wiecej niz 16 ... pff moze dajcie kazdemu jakos sie wykazac a nie komntujcie to co pisza..
pozdro
Devek napisał(a):dla mnie to moderatorzy tego forum (bez obrazy) zniechecaja ludzi do pracy takimi slowami jak twoja ortografia.. zobaczymy czy w liceum bedziesz mial 5 a niemca.. a lbo to ze maja po 15 lat ? i co z tego pewnie wiekszosc z was tez ma nie wiecej niz 16 ... pff moze dajcie kazdemu jakos sie wykazac a nie komntujcie to co pisza.. pozdro
ja testy addonow pisalem majac jak dobrze pamietam 13 lat
Devek popraw swoją pisownie - wiem, że to są literówki, ale naprawde utrudniaja zrozumienie Ciebie. Przecież mozesz ich uniknąc jesli poswiecisz 10 sekund na sprawdzenie posta....
Jeśli są jeszcze jakieś wolne miejsca, to z chęcią mógłbym zostać testerem misji. Znam dość dobrze język angielski. Dziennie siedzę po kilka godzin przy kompie, więc czasu mam sporo.
Śr 22 cze, 2005 15:01
volt napisał:
to ty jakiś geniusz , 5 lat i już angielskiego się uczył
Ja nie moge <CIACH> 1) rocznikowo mam 14 lat(z grudnia jestem)
2) a wieku 6 lat chodziłem do czegoś tekiego co sie przedszkole nazywa <CIACH> 3 w przedszkolu też angielskiego uczą -.-
{Kuba}seraffin, bez docinek osobistych proszę.
{Kuba}Poprawiłem
Co zabrałbyś z płonącego mieszkania?
ogień oczywiście
IIII IIII
( - -) ^^ ( - -)
= @ =