Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 07:47

Dyskusja o popularności polskich misji i addonów

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostŚr 11 sty, 2006 17:57

Ale widzisz Grey, niektórzy jej nawet nie dali szansy - "bo addonów za dużo", pfff...

Ludzie, to normalne. Nic nie jest wieczne! A było więcej niż pewne, że w końcu "scena" dostanie zadyszki, nastąpi stagnacja i częściowe znudzenie. Zdajcie sobie sprawę, ile gramy w tę grę - to nie jest kilka tygodni czy miesięcy. To jest kilka LAT. A wszystko z czasem się "starzeje", i powoduje... znudzenie. Po prostu, nie można non-stop grać w to samo... Najlepiej zrobić sobie przerwę, odpalić CS lub inny FPP i rozwalić kilkaset głów. Po takim urlopie, gdy wróci apetyt - wrócić do Ofp :) Lepszego rozwiązania nie widzę...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 18:23

Ale widzisz Grey, niektórzy jej nawet nie dali szansy - "bo addonów za dużo", pfff...

Dobra kozaku to zacznij sciagac wszystkie addony na neo 256 /128 to pogadamy...

Jon

Generał

Generał

PostŚr 11 sty, 2006 18:25

Dla pewnych rzeczy warto się poświęcić misiu. Wszystkie addony ważą mniej niż FFUR, a tego jakoś ściągnęłeś?
Ostatnio edytowano Śr 11 sty, 2006 18:35 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 18:30

Tak sciagałem - 2 tygodnie misiaczku :* :)
A teraz mam zalegajace ffury (oprocz Euro - potrzebny mi do kampy retalation :) ) bo w zasadzie ffur coop team nie istnieje - albo chleja alkochol w parkach albo nie ma ich , albo sa burakami

A 256 ledwie zipie do tej pory

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 18:33

Wszystkie addony ważą tyle co FFUR

:shock: łola Boga. Już wiem dlaczego tak zachęcasz Jon do zagrania w tą kampanie :razz: ;-)
P.S moze by tak zrobić mod o Westerplatte :razz: (tak mnie "cuś' strzeliło) ;-)
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Jon

Generał

Generał

PostŚr 11 sty, 2006 18:37

http://ofp.gamezone.cz/index.php?showthis=8908 Poprawka, to jedynie połowa wagi przeciętnego FFUR'a.

Zawsze możecie zagrać w Yankie Stalker, też świetna, ale pewnie też za dużo dla was addonów

Więc czekajcie dalej, życzę wam miłej zabawy BIS'owymi jednostkami... [polecam PMC Fury, 200 misji, zero addonów, mwah]

~ Ronald Reagan

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 18:47

żle sie zrozumielismy. Ja mowilem że najbardziej lubie misje kampanie z cwc. A jeżeli addony do kampanii nie ważą wiecej niż 250- 300 Mb to mogę sobie takową kampanie ściagnać.
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

Grey

Chorąży

Chorąży

PostŚr 11 sty, 2006 19:44

Goose napisał(a):

Dobra kozaku to zacznij sciagac wszystkie addony na neo 256 /128 to pogadamy...

Goose, zaczynam sie zastanawiac do jakiej kategorii uzytkownikow tego forum nalezysz... Ale nie chce wszczynac jakis klotni personalnych.
Co ma ilosc addonow do jakosci kampanii? Znaczy ma o tyle, ze ladne i dobrze dobrane addony dodaja dodatkowego klimatu.

Dla Twojej wiadomosci, w czasie gdy gralem w owa kampanie mieszkalem w Polsce i mialem identyczne lacze (128 neo). Inna rzecz, ze polowe albo i wiecej addonow i tak mialem, bo ja lubie byc na bierzaco. Jednak rozumiem tych, co nie lubia obciazac lacza i sciagac addonow. Albo nie moga zostawic wlaczonego kompa na czas, gdy wychodza z domu.

Tylko 'kozaku' co to ma wspolnego z dyskusja.
Albo inaczej, co Ty w ogole robisz w tym topiku, skoro nie interesujesz sie addonami. Przeciez o nich wlasnie dyskutujemy.

Chyba ze ukryta mysl Twoja brzmi "Dobry polski addon to taki, ktory zajmuje 500kb. I zeby nie bylo tych addonow za wiele."

P.S. A w ogole to juz straszne OT. Wracajmy do temtu polskich addonow, chyba ze wszytsko juz zostalo powiedziane.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 20:21

Grey napisał(a):P.S. A w ogole to juz straszne OT. Wracajmy do temtu polskich addonow, chyba ze wszytsko juz zostalo powiedziane.

Grey - nie zauważyłeś jaka jest nazwa tematu? Dyskusja o popularności polskich misji i addonów... :roll:

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 11 sty, 2006 20:27

Jeżeli moge jeszcze coś o "downloadzie" addonów pod misje powiedziec :) GROM i WPS mało ważą za co chwała offtimowi (malo czyli ponizej 300 mb :)) Jest jeszcze cos takiego jak zdazenia losowe (odcinka prądu która zdaża sie żadko ale potrafi wpienic gdy sciaga sie cos od dluzszego czasu) no i cierpliwosc

Polskie misje....misje - misje Reyharda z gromem sa naprawde zgrabne i nadal sobie w nie grywam :) + to że zasysysam łapczywie każdy update do gromu :) I grom i misje polecam kazdemu kto ich rzecz jasna jeszcze nie ma :)

To ja teraz siade i poslucham kolegów :)

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 18:13

ZA TO KOCHAM POLSKA SCENE, post pana R

gdyby kolo mial jakies podstawy aby to napisac, urzylby wlasnej ksywki i napisalby o tym na forum, ale nie, to typowy polski gracz OFP.

i jak tu nie miec dobrego zdania o naszej scenie.

kolo mnie "oplul", ciekawe czy bedzie mial jaja aby zrobic to tu, na forum.
watpie...

"anonimowy" system newsow pozwala ludziom ujawnic swoja prawdziwa nature. nature polskiej sceny ofp.
to nie pierwszy raz kiedy takie komentsy czytam pod newsami o moich pracach.

MaRcin

Major

Major

PostPt 13 sty, 2006 18:26

jest równie anonimowy jak forum ;)
Good Times Gone

JaFranek

Major

Major

PostPt 13 sty, 2006 18:27

Nie wiem, czym się tak przejmujesz:?: że gościu, co o robieniu addonów wie mniej niż Ty o misjach oskarża Cię o plagiat. Przecież wiesz, że my i tak wiemy, że to Twoja robota.
Szkoda nerwów
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 18:31

przejmuje sie stanem naszego community, spada na ryj w moich oczach.
mozna kogos opluc i nie poniesc konsekwencji.

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 18:38

O ludzie 1 (no moze 2 :P) ludzi a Ty sie załamujesz :S My to jestesmy z Toba :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint