Teraz jest Cz 03 lip, 2025 09:20

Pytanie do moderatorów

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Berna

Pytanie do moderatorów

PostN 15 sie, 2004 23:17

Dlaczego temat " jak dodac ładunek wybuchowy" został zamknięty?
Z jakich przyczyn??
Co było nie tak??
Zapewne Moderator uznał ze odpowiedz na moje pytanie jest w FaQ i mozna temat zamknąc :x
a tu nagle Yaciek chciał jeszcze cos dodac, a tu temat zamknity :cry:

Sejtan

Major

Major

PostN 15 sie, 2004 23:26

Zdaje się, że właśnie Yaciek napisał gdzie masz szukać rozwiązania problemu. A tak poza tym to:
Po 1. Takie sprawy załatwia się przez PM lub GG,
Po 2. Jeśli temat został zamknięty, to znaczy, że napewno moderator nie zrobił tego bez powodu.
Po 3 Jeden z punktów w regulaminie, mówi...

Moderator ma zawsze rację.

... to znaczy, że napewno nie musimy się tłumaczyć z naszych działań,
Po 4. Jeśli masz jakieś zastrzezenia do moderatorów i ich pracy, zgłoś to do Spike'a.

Coś jeszcze trzeba wyjaśnić ?

Watchdog

PostN 15 sie, 2004 23:27

łuuuuuu ,stary ,pisz takie posty dalej z pretensjami ,a długo u nas nie zabawisz ,był zamknięty ,bo pewnie moder miał powód ,a jak chcesz sie dowiedzieć jaki to od tego jest SB lub PM

łoooo Sej ubiegłeś mnie...

Berna

PostN 15 sie, 2004 23:38

Nie mam nic pozatym ze zamykacie nie do końca zakończone tematy.
Wszystko w Faq widzicie??
Sa jeszcze inne mozliwosci na rozwiązanie problemu, a ludzie nie moga ich napisac bo " TEMAT ZAMKNIETY"

"Moderatorzy i administrator zastrzegają sobie prawo do blokowania tematów, które już się kiedyś pojawiły bądź będą uważane za bezsensowne."

czy mój był bezsensowny, nie sadze :spoko:
PZDR

Sejtan

Major

Major

PostPn 16 sie, 2004 00:03

A nie uważasz, że w tym przypadku należałoby napisać coś takiego...?

Mam ptanie odnośnie ładunków wybuchowych... Wiem, że odpowiedź jest w FAQ, bądź w poradnikach z www.ofp.bmj.pl Jednak chciałbym się dowiedzieć czy istnieją jeszcze inne spodoby (od tych opisanych w poradniku) dodawania ładunków wybuchowych żołnierzom?

W topicu, który został zamknięty pytałeś się o coś co już było, a nie o to czy są inne sposoby rozwiązania problemu, którego tyczyło się Twoje pytanie.
Myślisz, że moderator to jest jakaś wróżka? :mad:

Myśle, że w tym temacie zostało wszystko wyjaśnione, tak więc... wiadomo.
Ostatnio edytowano Pn 16 sie, 2004 00:42 przez Sejtan, łącznie edytowano 1 raz

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 16 sie, 2004 00:27

Berna nie rób przysłowiowych igieł z wideł.... Założyłes temat o problemie który był poruszany wcześniej, więc został on zamknięty. Jak Sejtan słusznie zauważył nie mamy obowiązku wiedziec, że szukasz innych sposobów rozwiazania problemu... Nie zaznaczyłeś tego w swoim poście, więc nie zostało to przez nas uwzględnione. W czym problem?

BTW po co na siłę szukasz innego rozwiązania, skoro masz podane rozwiązanie kłopotu...?

CLOSED!

Powrót do Off-topic