Mi osobiście to nie przeszkadza, bo mam za wolnę łącze i jak chce odświeżyć to F5... ale czasem jak czytam to mi się odświeży i wtedy sie łąduje przez 15 sekund
No, najgorzej jest jak Czytasz i zacznie Ci się przeładowywać Moja propozycja... Może by, indywidualny czas odświeżania SB (do ustawienia w profilu) dla każdego użytkownika ?
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Jeśli mam dużo textu do przeczytania na SB ... i by uniknąć stresujących sytuacji z odświeżaniem ...
Zaznaczam text od nieczytanego momemtu i ctrl+c ...a potem już tylko notatnik i ctrl+v ... i nie mam problemów
Tu przyda się "trik". Mianowicie, musicie musicie przesunąć "suwaczek" ramki SB mniej więcej na poziomie tej linijki którą czytacie, gdy SB się "odświerzy" to wy przytrzymujecie LMB i... bez trudu odnajdujecie czytaną linijke... Wiem że to skomplikowane i wymaga znajomości 5 języków obcych...
Yyyy, nie wiele to daje w takiej postaci Pozostaja dwa wyjścia:
-Kupić sobie lepsze łącze -ACV [Ctrl+A,Ctrl+C,Ctrl+V ]
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Powiedz mi Rey'u różowiutki ...co ma łacze do czestotliwości odświeżania SB??
Barb nie kombinuj ...bo nie znami takie numery! Przez ciebie Piromaniack bedzie siedział całą noc i próbował złapać LMB suwak po odswieżeniu
Achtung!/Warning!/Προειδοποίηση!/Advertencia!/Avvertimento!/Предупреждение!/警告!/Waarschuwing!/Gare!/Uwaga specjalnie dla W4!
Przy łączu 386kb/s powiekszasz sobie SB czytasz i prawie że nie zauważasz jego odświeżania
Ps. wiem jaką różnice robi słówko prawie
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Hmmm - wie ktoś czemu w profilu wyświetla mi, że mam tylko 6 postów mimo że jest ich troszkę więcej? Nie moge przez to wejść np. do tematu o komentarzach do SotW - a jeszcze przedwczoraj w nim pisałem...
I tak jest nie tylko u mnie, ale tez u kilku innych forumowiczów
Działa to na takiej zasadzie:
-Piszesz posta w zagadkach militarnych, nie dolicza ci posta do licznika
-Moderator działu robi porządki w zagadkach i przy kasowaniu twoich wypowiedzi w tym dziale odejmuje tobie posty
Ta samo się tyczy chyba innych działów w ktorych nie sa liczone posty