Teraz jest Śr 04 mar, 2026 23:55

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

MaRcin

Major

Major

PostPt 18 sie, 2006 16:00

fajna ta grupa :neutral: najbardziej podoba mi się sposób działania. Trzeba być idiotą żeby łamać zasady grając dla przyjemności.
Good Times Gone

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 19 sie, 2006 06:17

MaRcin, jakie zasady? coś preoczyłem?

alderous, ciesze sie że jest na forum jakiś guru który wie wszystko:D zawsze sie przyda:D i wyluzuj człowieku, w końcu niemusimy mieć identycznego sposobu grania:D PS.: "1." niewychwyciłeś żartu:P:P:P
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 19 sie, 2006 09:12

Szeregowiec operuje od kilku dni z Pole Mall w West Grayside. Dzisiaj ubiłem 3 zedy, awansowałem na 12 lvl i zakupiłem Diagnosis. Okolice raczej spokojne, częściej pojedyncze zedy, niż jakies grupki.

Medyk utknął pod Treweeke Mall z powodu braku rozeznania w planie barykad w Dulston :/

Policjant bez zmian w Cotterrell Crescent Police Dept. Na razie nie zapowiada się, bym opuszczał nim Santlerville[/url]
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostSo 19 sie, 2006 12:41

Ostatnio niewiele tu piszę... Cóż, moja postać nie dokonuje ostatnio zbyt spektakularnych akcji, o których warto by wspomnieć :P.
Besly Avenue Police Dept został zaatakowany przez grupę sześciu zombiaków. Z moją pomocą (nie tylko, zresztą), ilość ich spadła do trzech - później przeskoczyłem do szpitala, gdyż został mi jeden punkt akcji... A amunicji jeszcze mniej :D.
Wymiana ognia (polegająca na tym, iż ja strzelam, a zedy obrywają :twisted:) zaowocowała awansem na jedenasty poziom i wyuczeniem się umiejętności Shopping.
Kiedy tylko AP się zregenerują, przeprowadzam się do najbliższego centrum handlowego :P.

Remcio

Major

Major

PostSo 19 sie, 2006 14:58

Siedzę w mallu w Gatcombeton. Sytuacja nie jest ciekawa, ludzi w środku garstka, teren do utrzymania spory, a zedów dużo. Przypuszczam, że za dwa dni, gdy wydam jak najwięcej AP na poszukiwania amunicji i FAKów wrócę do Shuttlebank
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 19 sie, 2006 15:21

Het'z i Slaw's napisał(a):alderous, ciesze sie że jest na forum jakiś guru który wie wszystko:D zawsze sie przyda:D i wyluzuj człowieku, w końcu niemusimy mieć identycznego sposobu grania:D PS.: "1." niewychwyciłeś żartu:P:P:P

Przeciętnie bystry szympans jest w stanie zorientować się kiedy można żartować, a kiedy nie. Albo masz kłopoty z dostrzeżeniem, że twoje "żarty" mnie nie bawią albo świadomie prowokujesz mnie dla rozrywki. Trzy wywalone jęzory na końcu odpowiedzi jasno wskazują twoje intencje podobnie jak prowokacyjne określenia typu "guru który wie wszystko :D" lub "wole okopanie sie od spania na ulicy :P" (człowiek który jest w stanie przeczytać i zrozumieć trochę tekstu to już dla ciebie guru?). Prawdopodobnie kiedyś jakiś koleś przefasonuje się buźkę bo "nie chwyci twojego żartu".

Reasumując zachowujesz się jak szczeniak, z którym nie można rzeczowo rozmawiać, który charakteryzuje się oślim uporem i na racjonalne argumenty potrafi jedynie odpowiadać wywalonym jęzorem lub przekręcając to co rozmówca powiedział.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 sie, 2006 09:58

W West Grayside bez zmian. Utłukłem zeda, drugiego uszkodziłem, podreperowałem HP jednego z współlokatorów i na tyle pozwoliły mi AP :]

W Dulston również Mall służy za bazę wypadową z powodzeniem

Natomiast po ubiciu zeda, mój policjant zainteresował sie Shoppingiem i udał sie do Dowdney Mall w Santlerville

W/w okolice spokojne z niewielką ilością zedów
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostN 20 sie, 2006 13:41

W Gatcombeton "Wysyp żywych Trupów". Ledwo nazbierałem amunicji, już musiałem ją wykorzystać na wybicie zedów w środku malla, mam nadzieję, że ktoś za mnie wyniesie ciała, bo skupiłem się na rozbrojeniu zagrożenia - i akurat wystarczyło mi AP. Wracam do Shuttle Bank chłopaki, bo tu długo nie pożyję!
Obrazek

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 20 sie, 2006 13:57

Radziłbym ci przenieść sie do Mallu w Yagoton. Nie ma w nim zedów a wypady do East Boundwood są bardzo owecne jak sie znajdzie kilka zedków.
Obrazek
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 20 sie, 2006 14:01

Ja tam już dotarłem mym żołnierzem ;)...

Grr, jakiś czas temu zacząłem grać drugą postacią (medyk), która była tylko do wywiedzenia się o aktywności zedów w okolicy. Dwa dni temu zacząłem grać na poważnie. Jak na razie znalazłem 8 magazynków do pistoletu i siedem shelli do shotguna... Przy czym nie mam pistoletu i strzelby :D.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 20 sie, 2006 15:37

Yeah alderous, skoro już mnie rozgryzłeś to chyba niemam co próbować rozmowy;] niestety niemożemy przedstawiać naszych pomysłów bez urażenia ciebie to grzecznie czekam na polecenia.

i mówiąc całkiem poważnie, mimo że gadać sie z tobą nieda to czekam na jakieś pomysły, mamy iść do malla pochytać sprzęt a poytem do innej dzielnicy? pisz, bo w końcu jakoś trzeba sie zorganizować;]
PS.: jeśli zawsze tak prowadzisz rozmowe to współczucia dla twoich rozmówców;]

Slaw's zbiera ammo i FAK'i...
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 20 sie, 2006 15:56

Het'z i Slaw's napisał(a):Yeah alderous, skoro już mnie rozgryzłeś to chyba niemam co próbować rozmowy;] niestety niemożemy przedstawiać naszych pomysłów bez urażenia ciebie to grzecznie czekam na polecenia.

i mówiąc całkiem poważnie, mimo że gadać sie z tobą nieda to czekam na jakieś pomysły, mamy iść do malla pochytać sprzęt a poytem do innej dzielnicy? pisz, bo w końcu jakoś trzeba sie zorganizować;]

Mamy? Jacy "my"? Idź sobie gdzie chcesz i organizuj sobie twoich popleczników jak chcesz - może sobie jakichś znajdziesz po tym popisie.
Jeśli jeszcze tego nie zauważyleś to każdy kto pisał coś w tym temacie podczas naszej "dyskusji" deklarował, że albo idzie do mall'u albo w nim jest - może to wreszcie da ci to coś do myślenia.

PS.: jeśli zawsze tak prowadzisz rozmowe to współczucia dla twoich rozmówców;]

Zachowaj sobie swoje współczucie dla siebie. Najpierw drażnisz i naigrywasz się z kogoś, potem "poważnie pytasz o pomysły" i proponujesz współpracę, a na koniec "wyrażasz współczucie". Masz jakieś problemy ze sobą?

Kac

Porucznik

Porucznik

PostN 20 sie, 2006 17:07

W Eastonwood (hmmm..tak to się pisze) jest ciekawie, już drugi raz się w RP czekając na czyjąś łaskę :wink: , chyba wrócę z powrotem to Shuttlebank. :)

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 21 sie, 2006 00:09

Dlaczego popleczników? Wcześniej padły propozycje zorganizowania grupy. Jeśli większość jest w Mallu, zapewne podążę za grupą;] co do naigrywania cóż, fakt i tutaj słówko wyjaśnienia: stoimy po tej samej stronie, masz większe doświadczenie w UD, natomiast moim problemem jest najwyraźniej to że mam inny plan, czy tam pomysł, na rozgrywkę i chcę go spokojnie przedyskutować, niestety wbrew twojej woli;] no trudno... powodzenia;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPn 21 sie, 2006 10:54

Mój żołnierz jest przed... Cóż, dokładniej "leżę" przed Anastasius General Hospital w East Boundwood. Wszystko zabarykadowane "na amen", a zedów ni ma :|. Paranoja jakaś ;p. AP mi się skończyły... Od dzisiaj nie wychodzę z malla, jeśli nie będę miał 50 AP :/.

Mój medyk jest w Dunningwood, dokładniej w Lord Boulevard Police Dept. Mam 10 shelli do shotguna, 7 magów do pistoletu... I wreszcie pistolet ;]! Ciekawe, kiedy się dorobię shotguna :?.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry