Teraz jest Śr 04 mar, 2026 23:55

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 21 sie, 2006 11:05

Po dzisiejszym prawie pewnym jest, że jutro będe potrzebował revive'a w West Grayside moim szeregowcem... Jestem blisko Mallu i budynku NT, więc jak ktoś ma po drodze, to zapraszam ;)

P.S. Jakbyście spotkali : Molly Ringworm lub Swamp Turnip, poczęstujcie ich ołowiem ode mnie :]
Obrazek

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 22 sie, 2006 09:03

Slaw's odnawiał dzisiaj zapasy Amunicji i Faków, niestety dalej są na niskim poziomie...

Het'z natomiast zapełnił już w zadowalającym stopniu zapasy a przy okazji ubił jednego zombiaka...
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Kac

Porucznik

Porucznik

PostWt 22 sie, 2006 11:30

W Shuttlebank w Besly Avenue PD ubijałem zombiaka, HP schodziło mu przepięknie aż jakiś je....ka * :grin: z obrzynem zabił mi go, ale zrekompensowałem sobie to na zewnątrz posterunku ;-)

* dla mnie to nie jest BARDZO obraźliwe słowo, moim celem nie było obrażenie nikogo, jeśli Cię to obraża z góry przepraszam i obiecuje wyedytować posta :spoko:

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sie, 2006 09:13

Mam 2 postaci.
Jedną w Moteliku na południu Richmond Hills. Jest to scout po infekcji :P Na szczęście zgadałem się z dwoma graczami i mnie podreperowali ;)
Drugą mam w Ruddlebanku. Jest to policjant ktróry teraz siedzi w (na?) dobrze zabarykadowanej komendzie policji (razem ze mną 20 osób). Mam 6 magów do pistoletu, sg i 5 shelli do niego ;) Może po południu wyjde i troche postrzelam.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Remcio

Major

Major

PostŚr 23 sie, 2006 12:47

Po bardzo udanych "zakupach" (mają promocję na szynkę! Ale jakaś taka średnio świeża się wydaje i się gapi...) wróciłem do Shuttlebank i na starcie utłukłem dwa zombie, trzeciego poraniłem i zabił go za mnie ktoś inny. Niestety nie miałem szczęścia, większość shelli z shotguna PO szło w PIS du i teraz przynajmniej 15 ap zużyję na doładowanie wszystkich trzumany przeze mnie broni.
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sie, 2006 16:28

w Richmond Hills zrobiło się gorąco. Banda zombiaków rozbiła ciężkie barykady chroniące południowy posterunek policji. Wparowali także do szpitala obok gdzie się ukrywałem. Jeden zabity, dwóch rannych (w tym ja, ale miałem medkit'a). Narazie ukrywam się w motelu obok. Niestarczyło więcej AP :|
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 23 sie, 2006 19:36

Het'z i slaws resztkami sił bronią William av... Het'z nabił sobie za 40 AP 2 lvl'e od zera... ale zombie nieubyłą, padła najbluiższa remiza, a okolica sie wyludniła... to chyba ostatni dzwonek na przeprowadzkę do mallu, szpiedxzy z fortu creedy donoszą o aktywności szpiegów, zombie infestują wysokolevelowych ludzi po czym ci wchodzą do budynku i grupowo robią rzeźnie;/
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sie, 2006 19:52

A u mnie bez zmian od wczoraj :P 4: ammo low ! :D
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 24 sie, 2006 12:50

Aj... A ja właśnie przeszedłem mym zombiaczkiem z East Bounwood do RP w Drake Walk, licząc, że tu jest spokojniej i szybciej ktoś mnie wskrzesi.

Medyk odbył wędrówkę do Santlerville i zatrzymał się w Popham Auto Repair. Znalazł tam dwa kanistry.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 12:59

Moi ludzie nie mają problemów z ammo. Co prawda jednemu się skończyła, ale niedługo wróci do Mallu i uzupełni braki. Natomiast mój inny człowiek aktualnie siedzący w Mallu ma kilkanaście pistoletów, ok. 13 magazynków i coś ok. 7-8 shotgunów.
Obrazek
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 24 sie, 2006 13:41

Havercroft jest pełno zombie a ja mam tylko topór strażacki. Posterunek policji oraz dużo budynków w centrum jest zniszczona bądź wogóle nie zabarykadowana. Nieciekawie :|

Ruddlebank też zaczyna się coś dziać. Poraniłem jednego zombie moim policjantem. Poszły w niego 2 magi i 2 shelle. Większość chybiło, ale troche życia mu ubyło...

StrikeFear13 said "Ah hell guys. I killed one Zed outside already, but there's still one left. Also, a Zed on Carpenter Avenue and one at the hospital. I think they may be planning something..."
Obrazek

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 24 sie, 2006 13:47

Slaw's ewakuował sie do Bale mall przez Yagoton, niestety Het'z w chwili zalogowania(20 seconds ago) został rozszarpany na ulicy... William avenue police depot w shuttlebank mocno opustoszał, barykady wskazują że w środku wciąż są ludzie, ale podejżewam że ich liczba spadła poniżej 20... jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wieści z okolicy dawnego HQ w shuttlebank niech da znać;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 24 sie, 2006 16:20

W RP na Drake Walk jeden zombiak ma brain rota, toteż nikt nie chce ryzykować marnowanie AP :/. Wcześniej, w drodze tam, zauważyłem chyba 7 zedów, którzy szlajali się po okolicy.

Kac

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 18:33

Słuchajcie mam propozycje. Zamiast pisać swoje codzienne przeżycia w stylu: "A dzisiaj sobie weszłem na serwer utłukłem trzy zombiaki i mam siusiaka w stanie erekcji", piszmy tylko ważne rzeczy*, bo szczerze mówiąc ten temat jest pełem takich wypowiedzi. Teraz by znaleźć jakąś interesującą/potrzebną informację trzeba się przekopywać przez 38 stron bzdetów.

* Ważne rzeczy to np. inwazja zombie na dzielnicę, upadek jakiegoś ważnego budynku (komisariat, szpital itp.) itd., a nie kto ile wypił piw, znalazł pistol clipów, gdzie się ewakuował.

Pozrawiam wszystkich marudzących, takich jak ja :)

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 24 sie, 2006 18:46

No rzeczywiście Kac ma rację. Popieram pomysł!
Obrazek
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry