Kampania trudna, ale fajna. Szczególnie misja z "czerwoną flarą" (nie pamiętam jak się nazywa. Zauważyłem w niej błąd. Nie czekając na komendę Wyskocz, polecialem za Vladem. Równo opadliśmy na ziemie, a tu nagle Vladka nie ma. Nie zastrzelili go, caly czas go sledzilem i nagle zniknal. A co do 1 misji nie pakowalem sie od razu do szopy, tylko zastrzelilem dziada
(skurczybyka z lagru )
a potem do szopy granat. Dobre
Ostatnio edytowano Cz 21 gru, 2006 21:08 przez l1nxus, łącznie edytowano 2 razy
Tia, ostrzegam młodszych graczy, że w dialogach jest sporo wulgaryzmów
A tak na serio, sam nie cierpię, gdy ktoś przeklina bez większego powodu, początkowo chciałem ograniczyć ilość wulgaryzmów w dialogach. Jednak potem pomyślałem, co innego mógłby powiedzieć w podobnej sytuacji sierżant Sawgow? "Pan wybaczy, ale będziemy musieli pana zatrzymać"?
Legionku mój kochany, mógłbyś wrzucić jeszcze raz kampanię na serwer? Dopiero teraz zachciało mi się ściągnąć kampanię, ale okazało się, że link nie działa Zrobiłbyś to dla mnie?
Teraz nie mam czasu, bo lecę na studia, ale zaraz jak wrócę się tym zajmę.
W zamian za to ładnie mi ocenisz kampanię
EDIT: Studia to fajna sprawa, bo wraca się do domu szybciej niż w podstawówce . Sprawdziłem linki do kampanii (Te dwa ze strony czwartej tego tematu*) i oba działają bez zarzutu, nie wiem w czym problem. Jeśli jednak dalej będziesz miał kłopoty to daj znać a wyślę Ci plik mejlem.
Tak poza tym mógłby ktoś z Operation Flashpoint Center wrzucić kampanię na stronę to nie było by takich problemów
Hmm... Kilka godzin temu skończyłem kampanię i... Dobrze mi się grało Chociaż końcówka mnie rozczarowała (myślałem, że to gracz podejmie wybór w ostatniej misji), kampania dostarczyła mi dobrej zabawy, a fabuła też niczego sobie Ogólnie wystawiam 4+ (Bo czasami były błędy, raz cutscenka się nie włączyła, etc.)
Podpowiem, że zaraz po wylądowaniu trzeba będzie się gdzieś zaczaić i zabić 2-3 partyzantów, wyjdą za twoimi plecami, z głębi lasu. Delikwenci są pod wpływem skryptu, który nakazuje im cały czas iść w twoją stronę, więc nie da się przed nimi schować.
Takich ścigających Cię oddziałów napotkasz później jeszcze przynajmniej jeden.
Ta misja jest chyba najtrudniejsza w całej kampanii.
Sam przeszedłem ją tylko raz