Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 14:12

Problem z GRAA

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Komar

Szeregowy

Szeregowy

Problem z GRAA

PostSo 20 sty, 2007 21:21

Czy wie ktos moze jak jest to mozliwe ze gdy gram z moe GRAA jednostki z tego modu oraz wszystkie inne z addonow, posiadajace twarze Llaumy dzialaja normalnie, ale pozostale, starsze addony ktore nie maja twarzy Llaumy(jednostki :P) maja problem. Nie wiem dlaczego tak jest ale przez ta podmiane wszystkich twarzy bisowkich na llaumy jednostki starsze maja zle wyswietlane twarze. np usta w miejscu ucha.
Podoba mi sie ten mod zwlaszcza z ta podmiana jednostek z tych starych na te w modzie, wiec nie chcialbym usuwac calego moda. Pomocy !!!

Clon

Major

Major

PostSo 20 sty, 2007 22:12

Emm... Bo ten mod podmienia nie tylko twarze, ale też głowy? A głowa Bisowska z tą od Llaumy może się gryźć...

Komar

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 22 sty, 2007 00:02

No wlasnie... Problem w tym ze probowalem wylaczyc twarze Llaumy jako domysle ale nie da rady... wtedy wszystkie twarze w grze sa biale bez zadnych kolorow. Jedynym wyjsciem jest wywalic moda ale podobaja mi sie te jednostki podstawione pod normalnie. :?

Jon

Generał

Generał

PostPn 22 sty, 2007 00:03

Bo właśnie po to jest, a nie po to by dodawać do niego addony :S
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostSo 21 kwi, 2007 10:21

Skoro jest już ten temat to się podłącze :P

Mam taki problem z GRAA, że jak wychodzę z progrmu to mi się komp restartuje, niewiem może coś źle podłączyłem, może złą śćieszke podałem, jeżeli ktoś miał podobny kłopot i go rozwiązał to proszę o wskazówkę.

Powrót do Operation Flashpoint