Alesh D@ri0! Cush ty muwish najlepshego?!
Valentinky to czas radości i miłości... Love and Peace!
To chas tych pienknych słufff... koffam ciem kotq (mrau!) Ja ciebie tez kosiam misiaczq ty muj slodziutki malutki moj ty ty...
wiec idz wyrwij jakiegoś lachona ia baw się dobrze w środe...
"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "
Ja będę siedział w domu. Jak co roku, szczęście, że zaczęły się ferie i nie musze przeżywać tej szkolnej szopki.
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
Berna
Wt 13 lut, 2007 15:14
Zasadniczo pobieżnie, to ten rytuał zwany Dniem ¦więtego Walentego jest poprypany. Jak to, żeby osoba która (moze mnie kocha) udowodniała mi swoja miłosc tylko w ten jeden dzień? Zawsze to było irytujące dla mnie.
Najważniejsze w związku jest pamięć o urodzianch partnera, oraz dzień w którym dana para się poznała. I takie okazje powinno się celebrować, a nie jakiś 14 luty gdzie dla mnie po za (cenzura) pogodą ten dzień nie kojarzy sie z niczym. Tak w ogole to kochajmy sie z całego serca, kazdego dnia, bo miłośc to świecka tradycja.
Hurra! Szkoła, a więc ominą mnie walentynki w domu! A kumpel dziś krzyknął za jakąś dziewczyną na ulicy, ta się odwróciła i do nas pomachała, to się ucieszył, że takie ma powodzenie chłopaczyna! Niech myśli tak jeszcze przez walentynki, a pojutrze powiem mu, że to była moja koleżanka z klasy i się po prostu przywitała xD