Teraz jest Cz 16 paź, 2025 00:04

Proszę o pomoc.

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

n0ster

Cywil

Cywil

Proszę o pomoc.

PostSo 24 lut, 2007 14:43

Z góry mowię ze jestem nowy. Na Flashpoincie nie znam sie ani troche, ale gra jest wyjechana. Mam pewien problem( wiem co to opcja szukaj, ale nie znalazlem zadnego tematu w ktorym znajdowała sie odpowiedz na moje pytanie). Mianowicie posiadam wersje platynową(kolekcja klasyki) i jest problem z patchem, czytałem ten poradnik ale nijak nie moge zainstalowac zadnego patcha. Wyskakują komunikaty typu: "Game version 1.91 required. Your current version is 1.46". Probowałem zainstalowac 1.91,1.46 i nic zaden nie chodzi a nawet nie chce sie zainstalowac. Potrzebny mi najnowszy update bo chciałbym pograć w pewną misje :) Wp w ogniu. Ale bez tego mi nie chodzi. Prosze o pomoc.

james_gastovski

Porucznik

Porucznik

PostSo 24 lut, 2007 14:55

Uruchamiaj grę z pliku w wersji 1.96 - kolekcja klasyki tworzy dwie aplikacje - 1.46 i 1.96.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

n0ster

Cywil

Cywil

PostSo 24 lut, 2007 14:58

thX a posta juz nie ma. Nie wiedzialem ze wwalilem sie na ArMa :d przepraszam

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 24 lut, 2007 15:42

O ile pamieam to gdzieś na forum był poradnik jak poprawnie spatchowac grę. Poszukaj ;)

(chyba gdzieś w infromacjach...)
Obrazek

HAV

PostSo 24 lut, 2007 16:34

Nie masz zainstalowanego dodatku resistance.

{RB} THE NATURAT - jak masz gadać bzdury, to może zachowaj je dla siebie, zamiast niepotrzebnie zamieszanie wprowadzać.

n0ster - Wspomniany poradnik jest w "Dla nowo zarejestrowanych" - wystarczyło się wysilić i przeczytać, a problemów by nie było.

Proszę również nadawać poprawne tytuły zakładanym wątkom, by mówiły coś o temacie...

... i nie wciskać nam kitu, że szukałeś, bo nie szukałeś :]

Powrót do Operation Flashpoint