Teraz jest Cz 16 paź, 2025 00:04

"Weź sobie snajpę i RPG" czyli problem z Resistanc

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

BelegU$

Kapral

Kapral

"Weź sobie snajpę i RPG" czyli problem z Resistanc

PostSo 03 mar, 2007 16:09

Mój problem jest może głupi, może banalny, może idiotyczny... otóż solucja (swoją drogą - bardzo dobra) do Resistance przy opisie misji "Fajerwerki" nakazuje coś takiego:

radzę zamiast nich zabrać RPG i rakiety

a następnie

obowiązkowy wybór to snajperka, swoim ludziom natomiast warto dać podobny sprzęt, czyli snajpa + RPG

...OK. Ale skąd to wziąć? Zdobyć w poprzedniej misji? Jeszcze wcześniej? Czy może jakoś da się przenieść do bazy? Startuję z AK74 z granatnikiem, reszta z AK47CZ, co dobrym sprzętem nie jest. Skąd zabrać na misję inny? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam :P

Kireta

Porucznik

Porucznik

PostSo 03 mar, 2007 16:51

:shock:
Eeeee....No wiesz, jakby ci to powiedzieć, eee, spokojnie.
Widzisz, kiedy przed misją oglądasz mapę z celami i planem wchodzisz w zakładkę "Ekwipunek" i klikasz na rysunku przedstawiającym giwerę którą ma postać. Wtedy wyświetli cię całe sprzęt jaki masz w zbrojowni (zasadniczo znajduje się tam wszystko z czym twoi chłopcy kończyli misję + to co ukradłeś w ciężarówkach + bonusowe gnaty od Gastovsky'ego). Masz tam nazwy broni i ich ilość. Tak samo z amunicją. Do misji "Fajerwerki" możesz zebrać jakieś 4 SWD, 2 M21, oraz całą stertę RPG.
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller

BelegU$

Kapral

Kapral

PostSo 03 mar, 2007 17:29

O kurcze... dzięki! Jaki ja ślepy byłem... nie zauważyłem tego. Temat do zamknięcia.
Dałbym pochwałę :) .

Powrót do Operation Flashpoint