Teraz jest So 06 wrz, 2025 15:26

Co najbardziej podoba wam się w tym forum ?

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Rainbow

Co najbardziej podoba wam się w tym forum ?

PostCz 09 wrz, 2004 17:10

Jak w temacie, co najbardziej wam się podoba na tym forum :?: Mi bardzo podoba się kultura jak i szacunek na tym forum, nie to co flashpoint.pl ,napiszcie swoje spostrzeżenia.

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 09 wrz, 2004 17:13

Hehe... Mi się podobać ostanio zaczęła Beka na Shoutboxie :P Oraz popieram cie rainbow szacunek :P choć na flashpoint.pl chodze tylko, by z kolesiami z 1. RC gadać :D A także na tym forum można się wilu ciekawych rzeczy dowiedzieć :D Nie tylko o grze....
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

DeviAnCE

Major

Major

Re: Co najbardziej podoba wam się w tym forum ?

PostCz 09 wrz, 2004 17:13

Rainbow napisał(a):Jak w temacie, co najbardziej wam się podoba na tym forum :?: Mi bardzo podoba się kultura jak i szacunek na tym forum, nie to co flashpoint.pl ,napiszcie swoje spostrzeżenia.

Popieram :) Nie zapominajmy jednak o ShoutBox'ie :D

DODANE: Ech, Mrocz ty sprytna bestio :twisted:
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Arika

Major

Major

PostCz 09 wrz, 2004 17:47

Zagadki najlepsze są zagadki
no i możliwość uzyskania fachowej pomocy w palących problemach
Obrazek

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 09 wrz, 2004 17:49

Sam chce wysłac ZAGADKĂŠ!! Ale najpierw zdjęcia z książki musze przekserować :P Więc wiecie....
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Kac

Porucznik

Porucznik

PostCz 09 wrz, 2004 18:00

Rainbow obraziłeś się na flashpoint.pl?? Ja tam nic do tamtego forum nie mam, podobnie jak do tego. Korzystam z obu forów (dobrze napisałem?) bo to podwaja szanse dowiedzenia się czegoś, rozwiązania jakiegoś problemu, wymienienia poglądów itp.

Paweł

Chorąży

Chorąży

PostCz 09 wrz, 2004 18:15

Ehh... Ja podobnie jak Kac korzystam z obydwóch forum...

Rainbow -chyba naprawdę obraziłeś się na *.pl? :)

B@rtek

Chorąży

Chorąży

PostCz 09 wrz, 2004 18:28

Brrrrr.... Ja nie lubie flashpoint.pl i juz tam nie goszczę. Nie mają tam kultury moim zdaniem niektórzy, i wogóle jakieś dziwne takie jest :/ AAAA tooo forum rulez :) Bardzo fajne ogólna kultura i szacunek, no i SB :) Można zasięgnąć pomocy (ale niestety nie pomocy w pracy domowej :P) No i zagadki :)
Obrazek

¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.

Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy

STW

Kapral

Kapral

PostPt 10 wrz, 2004 22:15

Wszystko co chciałem napisać jest już napisane. Wiec napiszę co mi się nie podoba: te rangi co są przyznawane przez parlament za ładny uśmiech, a nie za jasno określone rzeczy. Nie podoba mi się też to iż jeden z moderatorów w nowym topicu umieścił post z pytaniem Kto jest za zamknięciem? równie dobrze mógł by ciachnąć cały tekst bo topic zamienił się w sejm, ilu za, ilu przeciw, ilu się wstrzymało!

AMEN

MaRcin

Major

Major

PostPt 10 wrz, 2004 22:37

STW napisał(a):Nie podoba mi się też to iż jeden z moderatorów w nowym topicu umieścił post z pytaniem Kto jest za zamknięciem? itd

to było dobre :hahaha:

STW albo nauczysz się czytać ze zrozumieniem (szkoła się zaczęła, to są większe szanse - tak wierzę w nasz wspaniały system edukacji tylko dlatego że mu nie podlegam :]) albo nie będzie tak miło i kolorowo :]

Niosąc kaganiec oświaty pozdrawiam mają maskotkę :]
Good Times Gone

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 10 wrz, 2004 22:41

STW napisał(a):Wszystko co chciałem napisać jest już napisane. Wiec napiszę co mi się nie podoba: te rangi co są przyznawane przez parlament za ładny uśmiech, a nie za jasno określone rzeczy.
AMEN

A czy ładny uśmiech" to nie jest "jasno określona rzecz? :lol:

tralala

Mitnic

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 wrz, 2004 22:44

Nie mają tam kultury moim zdaniem niektórzy

Mozesz to bardziej rozwinac? Gadac to kazdy potrafi
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC

Sejtan

Major

Major

PostSo 11 wrz, 2004 00:03

Panowie.... temat został załozony po to by wychwalać forum ofp.bmj.pl, a nie po to by nażekać na flashpoint.pl :] Prosze o powstrzymanie się od wypowiedzi na temat tamtego forum. Oni maja inną politykę, zasady i wogóle :) A to czy komuś się to podoba czy nie... to jest już jego indywidualna sprawa, o której nie należy rozmawiać publicznie :]

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 11 wrz, 2004 00:44

Sejtan napisał(a):Panowie.... temat został załozony po to by wychwalać forum ofp.bmj.pl, a nie po to by nażekać na flashpoint.pl :] Prosze o powstrzymanie się od wypowiedzi na temat tamtego forum. Oni maja inną politykę, zasady i wogóle :) A to czy komuś się to podoba czy nie... to jest już jego indywidualna sprawa, o której nie należy rozmawiać publicznie :]

Gwoli ścislosci... Rozmawiać publicznie to sobie możecie, ale w miejsach do tego przeznaczonych... A ten temat do nich nie należy :] Na forum flashpoint.pl jest dział opinie i uwagi, i to chyba tam należałoby prowadzić takie dyskusje... A najlepiej poinformować przez priv Inkwizycję w czym rzecz :]

MaRcin

Major

Major

PostSo 11 wrz, 2004 12:46

Rozmawiać publicznie to sobie możecie, ale w miejsach do tego przeznaczonych

np. tutaj :]

Za całkowicie uzasadnione i logiczne uważam porównania tego forum z innymi o podobnej tematyce.
Good Times Gone
Następna strona

Powrót do Off-topic