Teraz jest Wt 15 lip, 2025 23:20

VILAS Arma addons

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostCz 05 kwi, 2007 12:33

Nie, słowo "narazie" oznacza, że narazie nie ma i [zapewne do czasu Oxygena 2] niebędzie.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Sega

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 05 kwi, 2007 12:47

Vilas, pomocy! Zrobiłem to, o czym mówiłeś i dalej nic! Nie działa! Pomóż :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:
ARMA LEPSZA OD OFP!
Obrazek

topas

PostCz 05 kwi, 2007 12:49

Na szczescie nie do wszystkiego sa potrzebne Toolsy.
LWP dostalo przerobione plecaczki, mundury bardziej przypominajace oryginal poprzez uwydatnienie istniejacych i dodanie nowych kieszeni i kilku detali, dopracowane siatki na helmie, inne orzelki . Tylko na buty z opinaczami musza jeszcze poczekac.. :twisted:

Obrazek

+ widoczny postep nad "peerelyzacja" otoczenia ;)

Sega

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 05 kwi, 2007 13:48

właśnie to robię :beksa: i nic nie daje tj. jednostki są, wszystko jest z 4 kwietnia, a i tak nie działa. Pojawia się komunikat i nie włącza mapy (zaraz dokładnie przepiszę jaki) Mam 3 addony:
Vilas Vibi
Vilas mod
Vilas ww2
i path 1.05+
:beksa: help :beksa:
ARMA LEPSZA OD OFP!
Obrazek

topas

PostCz 05 kwi, 2007 13:53

Vilas - pewnie, ale dopiero jutro ;-) pisze z pracy (jedyny dostep do netu) i wzialem na pendrive tylko przygotowany wczoraj screen

Sega

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 05 kwi, 2007 13:59

Oto komunikat błędu, jaki mi się wyświetla:
NO ENTRY: BIN/CONFIG.BIN/CFGMODELS/DEFAULT.SECTION
:beksa:
ARMA LEPSZA OD OFP!
Obrazek

Sega

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 05 kwi, 2007 14:18

ale podgląd się NIE włącza. w OFP problemów nie miałem. I nie słyszałem, żeby ktoś szukający pomocy był nabijaczem postów. Przeczytałem wszystkie posty w tym temacie i nic. Pytam tylko co zrobić, bo uważam addony Vilasa za ponadprzeciętne i nie chcę grać bez nich. Jeszcze raz powtarzam: po kliknięciu w podgląd, gra nie włącza się (wraca do edytora i wywala komunikat, o którym pisałem).
Ostatnio edytowano Cz 05 kwi, 2007 14:23 przez Sega, łącznie edytowano 1 raz
ARMA LEPSZA OD OFP!
Obrazek

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPt 06 kwi, 2007 13:34

U mnie wszystko działa. żadnych problemów z Muzzle Flash czy niczym innym. Tyle, że ja mam tylko Vilas WW2 i Vilas Mod (być może w innych plikach jest coś nie tak).
Obrazek
Obrazek

topas

PostPt 06 kwi, 2007 14:27

czapki, boony i berety z glow Panowie :spoko:
detale na camo swietne!!
Widzac efekt pracy zaczynam wierzyc, ze moze kiedys da sie jednak zrobic prawdziwe moro. ;-)

Klamacz

Kapral

Kapral

PostPt 06 kwi, 2007 16:16

faktycznie swietne! Mam nadzieje, ze bedziecie wspolpracowac dalej, bo moga z tego wyjsc naprawde dobre rzeczy.
Obrazek Obrazek
etat: dostarczyciel sprawiedliwosci dziejowej

topas

PostPt 06 kwi, 2007 16:31

Klamacz - no, ja nie widze przeciwwskazan ;)
Yaciek - PM ;)

topas

PostPt 06 kwi, 2007 16:54

Juz na necie poza praca, na innym laptopie - i wiecie co? teraz ten sample co pokazal Yaciek jest właściwie siwy, nawet nie oliwkowo-szary... a z kolei paski na screenie Vilasa - pistacjowe .... co monitor to odcień..ech.. :roll:

Klamacz

Kapral

Kapral

PostPt 06 kwi, 2007 18:04

Regularnie sciagam addony Vilasa i szczerze mowiac dopiero teraz - na tych screenach widze cos takiego, co powoduje u mnie usmiech radosci a nie tylko delikatne zaciekawienie.
Oczywiscie nie neguje tym samym dotychczasowej waszej pracy - przeciez do kazdego sukcesu prowadzi jakas droga.

Czekam z niecierpliwoscia na nastepne newsy :)
Obrazek Obrazek
etat: dostarczyciel sprawiedliwosci dziejowej

Jon

Generał

Generał

PostPt 06 kwi, 2007 18:07

Wojskowy chlebak, który posiadam jest wyblakłym olive i przyznać trzeba, że bliżej mu odcieniem do tego co dał Jacek niż do tego co jest na screenach. A zmienia to swoją barwę w zależności od jasności, kontrastu i ustawień koloru monitora.

Jak dorwę aparat mogę zrobić zdjęcie chlebaka.

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Jon

Generał

Generał

PostPt 06 kwi, 2007 18:52

Jacek chyba ma rację. Bliższe temu co chwilę temu miałem w rękach jest to drugie [tylko pasek powinien mieć inny odcień - kremowy]. Teraz tylko to trochę bardziej zazielenić - i chyba będzie git.

~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Armed Assault