Jako były sprzedawca komórek (legalnych) odradzam wszystkie siemensy. Do sony Ericsson też nie mam przekonania. radzę Ci kupić jakąś nokię, ponieważ nokia ma ponad 70% rynku, większość akcesoriów jest produkowanych pod nokię. Nie mów ze nie potrzebujesz aparatu, bo to naprawdę Ci się przyda. pozostaje jeszcze kwestia ile kasy możesz przeznaczyć na tel. ma być nowy?? używany??
stormshadow napisał(a):Jako były sprzedawca komórek (legalnych) odradzam wszystkie siemensy. Do sony Ericsson też nie mam przekonania. radzę Ci kupić jakąś nokię, ponieważ nokia ma ponad 70% rynku, większość akcesoriów jest produkowanych pod nokię. Nie mów ze nie potrzebujesz aparatu, bo to naprawdę Ci się przyda. pozostaje jeszcze kwestia ile kasy możesz przeznaczyć na tel. ma być nowy?? używany??
Przedluzam umowe bo konczy mi sie abonament. Forsy jak najmniej
Ja mam T610. Fajowy dużo opcji ma ale jakieś takie dziwne (ale uniwersalne) meni ma. Funkcja nagrywania dźwięku też sie przydaje (np w szkole jak idzesz spać )Ja osobiście mam problem z przyzwyczajeniem sie do klawiszy. Ale to prawda że jest wytrzymały (kilka razy zleciał mi na kafelki wyświetlaczem w dół i żyje)
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
nie napisałem że odradzam simensa, odradzam Ci model S55 - sam go miałem i nie byłem z niego zadowolony.
Jak już pisałem wyświetlacz jest fatalny, zrobionych zdięc przy pomocy dołączonego do telefonu aparatu nie pooglądasz - znaczy się oglądać można, ale z powodu fatalnego wyświetlacza nie ma z tego żadnej przyjemności.
Jak chcesz tel. tylko do SMSów i dzwonienia to kupuj tańszy - bo ten do niczego innego się nie nadaje - kase zaoszczędzisz
Rainbow
Pn 13 wrz, 2004 19:32
Ja tak OT ale jak już jest topic o komórkach to warto skorzystać Mam do sprzedania nokie 6510, używana prawie rok, stan dobry, cena 300zł.
Chętni na priV bądź GG.
Rainbow napisał(a):Ja tak OT ale jak już jest topic o komórkach to warto skorzystać Mam do sprzedania nokie 6510, używana prawie rok, stan dobry, cena 300zł. Chętni na priV bądź GG.
Jak znajdziesz frajera to gratulacje
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC