Teraz jest Pt 20 cze, 2025 22:01

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Sudayev

Major

Major

PostPt 04 sie, 2006 13:08

Niewiedzialem. Mam shopping, ale nie sadzilem ze wchodzi sie z budynkow przylegajacych do malla. Ok thx.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 04 sie, 2006 16:28

no jeśli niemasz freerunning to i tak niewejdziesz;]

Het'z zbiera zaopatrzenie, a slaws przeszukuje okoliczne dzielnice... zombiaków niema dużo... wręcz niema do czego strzelac;]
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostSo 05 sie, 2006 00:11

Wyszedłem z Wild Walk Police Dept przez Kevern Row PD i udałem się na północ... Sprowadziłem jednego zeda z 60 do 22 HP i wróciłem do meliny.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 05 sie, 2006 07:59

Ruszyłem z Santlerville przez Heytown w poszukiwaniu zombie i znalazłem ich w Randallbank. Niestety wtedy już nie miałem za wiele AP, ale pare razy trafiłem - jutro się poprawię. Po drodze stwierdziłem możliwość wejścia do: Duckworth Cinema, fabryki (68, 33), Bustin Building, Keyford Grove School.

Z Yogoton po krótkich poszukiwaniach crowbar'a (bezowocnych - znowu znajdywałem wszystko inne tak, że zapchałem sobie inventory) ruszyłem z powrotem do Shuttlebank. Dotarłem w okolice Lock Boulevard Police Dept
(VSB) i tam ustrzeliłem zombie (jest jeszcze jeden przed komisariatem i dwa obok). Jutro spróbuję odbić na południe i pozbyć się tych czterech generatorów. Stwierdziłem możliwość wejscia do: Berrow Road Fire Station (QSB), St Spyridon's Church.

W Quarlesbank sprawdziłem Emerson Plaza Police Dept i stwierdziłem tam obecność trzech zombie. Nie miałem amunicji, więc je zaobrączkowałem i to wystarczyło by kupić Bargain hunting. Następnie ruszyłem do Calvert Mall po amunicję. Trochę jej znalazłem, a przy okazji crowbar'a. Przydałby się generator, ale wtedy gdy go potrzeba to znajduje się crowbar'y...

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 05 sie, 2006 11:29

alderus, witamy w shuttle banki william av. police dept oczekuje kolejnego żołnierza z niecierpliwością;]

moi szpiedzy donoszą o masakraqch z okolic shuttlebank... ald wiesz coś o tym?

Slaw's myka na połódnie od meliny... postrzelił zombiaka i szykuje sie na powrót, przy okazji sprawdzi stopień bezpieczeństwa okolicy.

Het'z postrzelił zombiaka przy monumencie 2 czy 3 pola na zach. od william av. wrócił i pozbierał troche sprzętu... jeśli jeszcze niemamy takowego na stanie to wyszkoli sie na medyka - revificatora;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 06 sie, 2006 09:29

Zombie, które jeszcze wczoraj widziałem w Randallbank gdzieś zniknęły. Wróciłem do Dowdney Mall w Santlerville w poszukiwaniu amunicji. Po drodze stwierdziłem możliwość wejścia do: Chaffey Alley Police Dept, Ryan Building, Chavasse Bank, Ashment Building, Duckworth Cinema.

W Shuttlebank wróciłem do doliny trzech komisariatów. Zombie prawie w ogóle nie widziałem - tylko dwa były przed Marfell Building (na jednego z nich zużyłem resztę amunicji). Postawiłem generator w Besly Avenue Police Dept (paliwa nie mam). Stwierdziłem możliwość wejścia do: Besly Avenue Police Dept, Wild Walk Police Dept, Club Roles, Dennett Walk School. Nabyłem Necronet access i skan aktywności zombie w promieniu 5 pól od Marfell Building wygląda tak:

Obrazek

Jak widać zombie należy szukać w północno-zachodniej lub południowo-zachodniej cześci dzielnicy.

W Gatcombeton rozpoczęła się bitwa o Calvert Mall. Zombie zdobyły północno-wschodnią część Mall'u i w tej chwili jest tam 16 sztuk. Wkroczyłem do budynku i celnymi strzałami położyłem jednego, a drugiego prawie miałem gdy ustrzelił go kto inny. Trzeci podczas ostrzału ugryzł mnie i zainfekował, a ponieważ i tak kończyly się naboje i AP, wycofałem się poza Mall. Osiągnąłem 18 lvl - jeszcze 400 EXP i nie będzie co kupować.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 11:20

kolejny dzień upłynoł spokojnie... slaws stwierdził że posterunki na zetknięciu dzielnic Yagoton i Brooke Hills są słabo obsadzone oraz Swallow Lane Police Dept padł... jednak z trafianiem na 5% niewiele zdziałął i wrócił szukać amunicji.

Natomiast Hetz ma problem z amunicją do shotguna oraz miejscem w ekwipunku... pomimo iż pisze że mam jeszcze 19 pozycji nieda sie szukać, gdy oczyściłem ekwipunek z nadmiaru flack jacketów udało sie namierzy ć pare clipów, ale to wszystko...
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostN 06 sie, 2006 20:15

William Avenue Police Dept potrzebuje generatora...

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 21:41

Nareszcie zostałem wskrzeszony (wcześniej jako zombie zaciupałem innego zeda i dzięki temu mogłem zakupić free running) :) Leżę sobie teraz na cmentarzu w West Boundwood i czekam aż mi się AP zregeneruje, potem zamierzam się wbić do Dorothey Plaza Police Dept i poszukać amunicji do pistoletu, a potem ruszam polować na zombie :)
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 22:14

blizbor, a jaka dzielnica? może ci obstawa podeśla i przebijesz sie do shuttle bank? :D

piro.. pośle slawsa do remizy albo fabryki, ale fdopiero jutro na wieczór, brak APts. ; /

edit: Het'z i Slaw's oraz szpiedzy wyruszyli do nowego gracza, z chęcią wspierającego nasze wysiłki... jest to Zuber'Buber http://www.urbandead.com/profile.cgi?id=621864 ... punktem zbornym jest chwilowo: Veal Lane Police Dept
[59, 39] w Roach Town... Rots, Pyro i inni jeśli ktoś mo.że poślijcie pomoc... w grupie siła... myśle że koleny z naszej ekipy będzie nam służył do reviewa jeśli nie to będzie od budowania barykad... w każdym razie wyraża chęć wpsółpracy;]...
Ostatnio edytowano N 06 sie, 2006 23:20 przez Het'z i Slaw's, łącznie edytowano 2 razy
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Sudayev

Major

Major

PostN 06 sie, 2006 22:30

Ziomus podeslij Slawsa na Darvall Heights bo w walce z gliniarzem troche oberwalem, musze cos przetrawic co by pare hp podciagnac wzwyz :lol:
Ludzie powiem wam ze sasiedztwie Shuttlebanku jesli chodzi o revive jest KRUCHO. Mam przy sobie radio, i wroble cwierkaja ze we wschodnim Malton ludzie szybko dostaja revifikacje. Juz trzeci dzien zeduje, ruszam na wschod.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostN 06 sie, 2006 23:17

sudayev... slaws jest na misji(patrz edit posta wyżej), ale jak bardzo chces mięca podeśle coi szpiega do jedzenia;] niedostaniesz opcji pekera( mam i zombaiaka i life szpiega;]) tylko sie zgdamyt podaj miejsce i pamiętaj że mój revir to shuttlebak i północ- wschód od niego;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Sudayev

Major

Major

PostN 06 sie, 2006 23:28

Hetz moze w przyszlosci skorzystam bo w chwili obecnej ktos brzydko mowiac mnie zaj...ł :lol:
Nie ma jak to ubudzic sie z rana z pelnia energii, gra zombiakiem to jak bycie na bani non stop :)

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 01:51

Het'z i Slaw's napisał(a):blizbor, a jaka dzielnica? może ci obstawa podeśla i przebijesz sie do shuttle bank? :D

Dzielnica: West Bounwood :)
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 06:19

łeee, to masz blisko do hideout-a;]... William av. Police Depot zaprasza;]
-Noob.
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry