Teraz jest So 21 cze, 2025 00:41

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostŚr 02 sie, 2006 20:25

Wiecie, ja wam jednak proponuję przenieść się do the Buckrell Building, ponieważ posterunki policji są częstymi celami zedów a w zwykłych budynkach jest bezpieczniej, bo zedy rzadko atakują zwykłe budynki. Ja właśnie jestem w the Buckrell Building, bo tam jest bezpieczniej. Z resztą dużo ludzi też tam siedzi.
Obrazek
Obrazek

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 02 sie, 2006 20:44

Ja też się przeniosę do jakiegoś zwykłego budynku, jak tylko zregenerują mi się AP, bo teraz mam 4 tylko, a w MCPD teraz nie ma barykad żadnych i zedy już 3 ludzi wywlekły na ulicę, ale najwyraźniej skończyły im się AP bo od jakiegoś czasu jest spokój... na dodatek właśnie straciłem 1 AP na zamknięcie drzwi budynku :(
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 02 sie, 2006 22:15

spoko spoko, powolutku, zbierzemy sie w grupke nazbieramy sprzetu to i sie przeniesiemy;]... narazie w posterunku ok. 80 osób więc nienarzekam na brak bezpieczeństwa... chociaż rots miał pecha ostatnio...
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 02 sie, 2006 22:29

No w Merchant Crescent PD teraz są 2 zedy, a Ja mam tylko 6 Ap :( Obawiam się, że zanim ktoś zareaguje, to kilka osób zostanie zabitych :( Zastanawiam się, czy nie uciec do Railway Station, ale wątpię czy to byłby dobry pomysł...
Kto podnosi broń ten walczy w świętym kręgu Bogów - albo zwycięstwo, albo śmierć.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 03 sie, 2006 10:55

Ruszyłem z Rolt Heights na południe aż dotarłem do Mylrea Walk Police Dept w Gibsonton. Zombie poza RP nie znalazłem, ale w komisariacie byłe jeden i nie było barykad. Usunąłem zgniłka i wniosłem barykady poziomu VSB++. Następnie doszedłem do wniosku, że trzeba by zrobić zakupy i ruszyłem na zachód do Dowdney Mall w Santlerville. Po drodze miałem jeszcze okazję naprawić i lekko zabarykadować pusty Eades Building. Można było wejść do: Buckrell Arms, Chanter Museum (bez barykad) i fabryki (88, 20).

W Shuttlebank zobaczyłem na dzień dobry taki komunikat

# Living Large said "LOTS OF ZEDS OUTSIDE, MOSTLY DEAD BODIES, MAYBE 20 OUTSIDE EACH BUILDING? IT'S GETTING BAD; THE BIG BASH HAS FOUND SHUTTLEBANK. BESLY AVENUE IS AT VERY HEAVILY BARRICADED. 9 ZEDS IN DRAKE WALK NEED REVIVFYING. LETS MOVE, PEOPLE!" (6 hours and 25 minutes ago)
# Tythis said "The immediate area seems safe. I saw only 2 in the immedaite area other than Drake Walk. I revived 2 there and 5 more still need, although yesterday there were brain rotters sitting there." (5 hours and 13 minutes ago)

Rzeczywiście na zewnątrz jest sporo zedów, ale komisariaty były VHB (poza Besly Avenue Police Dept który był VSB). Zedy włamały się do Marfell Building, ale nie miałem amunicji i tylko go zabarykadowałem (wewnątrz jest jeden zed). Ruszyłem się do Bale Mall w Yogoton - właśnie zdobyłem konieczne skille. Po drodze stwierdziłem, że można wejść do: St Celestine's Church.

Quarlesbank wylazłem na zewnątrz i stwierdziłem obecność ponad 30 zedów w sąsiedztwie Emerson Plaza Police Dept. Ustrzeliłem jednego i postrzeliłem drugiego, po czym musiałem się wycofać z braku amunicji. Można wejść do Club Backholer i Iveleafe Row Police Dept.

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 03 sie, 2006 13:29

Dwa zedy przed Wild Walk Police Dept rozwalone... Stojący przed The Bukcrell Building sprowadzony do 20 HP. Wystrzalałem pięć naboi do shotguna i dziesięć do pistoletu, ale łącznie zarobiłem jakieś 90 XP - wobec tego team ma już radiooperatora :twisted:. Pozostałe 9 AP poświęciłem na szukanie ammo w WWPD - znalazłem radio. To już czwarte :/.

Blizbor

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 03 sie, 2006 13:32

Ja teraz siedzę w Club Backholer :D wraz z dwoma innymi survivorami :) Dzisiaj jeszcze postrzelam do zedów bo mam trochę amunicji - na ok. 27 strzałów, jeżeli większość będzie celna to przechodze na wyższy poziom (narazie jestem na 2 - gram żołnierzem).

Sudayev

Major

Major

PostCz 03 sie, 2006 14:35

Kurde 2 dzien czekam na revive. Zalatwilem juz jednego czlowieczka i 2 zombiaki. To szalenstwo.
Jak to jest z doswiadczeniem zdobytym jako zombiak, czy po revivie bede mogl sobie zdobyc skill dla czlowieka "normalnego" ?
Ostatnio edytowano Cz 03 sie, 2006 15:07 przez Sudayev, łącznie edytowano 1 raz
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 03 sie, 2006 14:44

Sudayev napisał(a):...czy po revivie bede mogl sobie zabyc skill dla czlowieka "normalnego" ?

owszem

Het'z i Slaw's

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 03 sie, 2006 15:46

Slaw's skacze po budynkach... i niestety ta dzielnica na połódnie od shuttlebank została w większości zaatakoiwane przez zedy... padło sporo budynków...

Het'z zbiera ammo i dziisaj jeszcze wyruszy poszperać za zedsami do zabicia;]...

gz dla radiooperatora:D
-Noob.
-Hymm, so noob whipped ya out of ur base?
-o.O? How?
-Anti Noob Tactic...

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 04 sie, 2006 10:10

W Yogoton kontynuowałem zakupy w Bale Mall. Znalazłem sporo amunicji, ale zależało mi na crowbar'rze. Niestety zamiast niego wpadało mi wszystko inne np. trzy portable generator. Chyba osiądę w tej dzielnicy - Mall to niesamowite źródło zaopatrzenia.

Dotarłem do Dowdney Mall w Santlerville. Znalazłem nieco amunicji i generator, który od razu umieściłem (niestety nie miałem paliwa). Poszedłem do pobliskiego warsztatu samochodowego, ale znalezienie kanistra okazuje się trudne. W okolicy można wejść do St Boniface's Hospital, Anthony Building. Zedów brak.

W Quarlesbank przed i w okolicy Emerson Plaza Police Dept (VSB) tłumy zombie. Jednego ustrzeliłem i paru zaobrączkowałem. Jeszcze 7 EXP i również ruszam na zakupy do Calvert Mall.

brambi

Chorąży

Chorąży

PostPt 04 sie, 2006 10:19

Wieści z Shuttlebank:Club Haber i Wiliam police dept są tak zabarykadowanie,że nie można wyjść na zewnątrz(swoją drogą to dobrze :D )
Zombiakom udało się wydrzeć parę osób z budynku.W Kerven police dept jest 4 ludzi i tyle samo zombiach.Myślałem nad przeprowadzką do innej bezpieczniejszej dzielnicy,ale....mam 2 apteczki, 2 shotguny,3 magazynki pistoletowe,2 flat jackety i 2 Flare guny. :spoko: Ooooo teraz mam 2 pistolety :D

Sudayev

Major

Major

PostPt 04 sie, 2006 11:49

Alderous jak ty wchodzisz do tych malli, bo zawsze sa tak zabarykadowani ze o wejsciu mozna zapomniec.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 04 sie, 2006 12:05

Sudayev napisał(a):Alderous jak ty wchodzisz do tych malli, bo zawsze sa tak zabarykadowani ze o wejsciu mozna zapomniec.

Jak to jak? Zawsze jest jakiś entry point w budynku obok. Wystarczy mieć free running. W każdym razie bez shopping (a jeszcze lepiej bargain hunting) nie ma tam co iść.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostPt 04 sie, 2006 12:05

Trezba mieć Free Running i wejść do malla z innego budynku.

EDIT:

Cholercia, Aldi znowu mnie wyprzedził :D
Obrazek
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry