Teraz jest N 22 cze, 2025 04:42

Osaczeni v1.01

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint

Jak podoba ci się misja "Osaczeni v1.01"

Extra! (5)
2
29%
Nawet fajnie! (4)
1
14%
Może być.. (3)
2
29%
Źle.. (2)
1
14%
Dno, dna.. (1)
1
14%

Liczba głosów : 7

• Autor
  • Wiadomość

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

Osaczeni v1.01

PostSo 19 sty, 2008 13:25

Ekipa SiK ukończyła ostatecznie nowy projekt "Osaczeni v1.01".

LINK DO ŚCIĄGNIĘCIA MISJI

RECENZJA MISJI

Misja ukazuje historie amerykańskiego komandosa, który przejmuje dowodzenie nad rozbitym oddziałem odciętym od wojsk sprzymierzonych.
Gracz ma za zadanie utrzymanie swoich pozycji, a następnie przebicie się do sił głównych.
Możliwe jest przejście jej na kilka sposobów, od cichego przekradnięcie się przez pozycje wroga, przez starcia snajperskie, do ostrej jatki z użyciem transporterów zmechanizowanych.

Misja posiada intro oraz outro. Jest ona raczej trudna ale jej ukończenie daje wiele satysfakcji.

Mijsja była testowana na:
-OFP (bez modów; działa bez zarzutów)
-FFUR 1985 (działa bez zarzutów)
-FFUR 2007 v2.5 (wykonanie techniczne FFUR może, ale nie musi wpłynać na poprawne działanie outro i intro; sama misja, wygląda pod tym modem najlepiej)
-GRAA v3.00 (polecam ja: LBR; dokładnie pod tym modem dodawałem misji przez 5 i pół godz. ostatecznego szlifu :spoko: )

Osobiście misja bardzo mi się podoba :grin: Zapraszam do testów.

EDIT: literówka, no może dwie :twisted:
Ostatnio edytowano Śr 05 mar, 2008 10:42 przez LostBeyondRetri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Sudayev

Major

Major

PostPn 21 sty, 2008 14:18

Nie mam nic do samej misji bo pod FFURem calkiem przyjemnie sie gralo.
Misja jest dosc trudna i w prosty sposob sporzadzona w edytorze co nie znaczy zly. Rozmiar misji - 10MB, tragedia! Po rozpakowaniu okazalo sie ze w misji sa przemycone dwie mp3, ktore lacznie zajmuja az tyle.
W grze slyszymy zaledwie kawalek z tego. Nie lepiej bylo to obrobic i skompresowac do jakiegos sensownego rozmiaru? Zaczyna sie walka na samym pocztaku, a tu na caly regulator ten wyswiechtany (o zgrozo) Seventh, dlaczego pytam sie?
Takie wstawki, psuja gre bo zamiast slyszec odglosy pola walki, ktore DUZO MOWIA na temat tego skad idzie ogien, gdzie wybuchaja granaty, skad nadjezdzaja pojazy czy sily wroga - ja musze po raz n-ty sluchac Seventh. Muzyka w misji jest niepotrzebna, a najbardziej w czasie walki.

ps.
Nauczcie sie kompresowac i edytowac mp3. Bo patrzac na rozmiar misji, liczylem na dobre skrypty, specjalne efekty a nie na sluchanie ratm i gortoz a ran.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Osaczeni v1.01

PostPt 13 gru, 2024 23:56

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Osaczeni v1.01

Powrót do Operation Flashpoint