Po poście Oscypka też muszę powiedzieć co o tym sądze. Tak więc:
- Fabuła kampani jest dość odmienna i ciekawa
- Nie wiem, czy jestem przybyszem z obcej planety, ale naprawde misję te mnie rozśmieszały swąją długością; mianowicie kilka strzałów, kilka huków, jakieś wrzaski i koniec
- Intra naprawde denne. Dlaczego? Powód jest prosty: są tak krótkie, że któtrze być nie mogły

np. Idzie gostek (Vogel podajrze) wsiada do samochodu, samochód ojeżdza i konieć

Co to za intro
- Misja z czogłami jest tak nudna (głównie przez to, że jadą 2km/h), że zdążyłem zjeść kolacje, iść do WC

(Posiedziałem tam z 10 min

), obejżeć Fakty

, a oni jeszcze nie byli na miejscu
- Kolejny plus

, bardzo podobały mi się dialogi mówione, ale szkoda, że żołnierze nie poruszali ustami
- Skrypty ognia i dymu też są fajne
- Dodatkowe czcionki
- Znowu minusy w tej misji z zasadzką partyzantów to troszke długo trzebabyło czekać na przybycie posiłków
- Rozumiem, że trzeba jakoś przekreślić nazwy miast, ale umnie to była makabra (nigdy nie miałem takiego laga na mapie)
Więcej nie chce mi się pisac. Moja ocena to 3+/6 - głównie za baaaardzo krótkie i niejasne intra, lag mapy, krótkie (naprawde) misję. Ale plusów też jest: Fajne skrypty, mówione dialogi, ciekawa fabuła (niestety nie idzie jej do końca poczuć przez krótkie misje)
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.