Teraz jest So 30 sie, 2025 09:16

Curse Everon

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Diego

PostSo 14 paź, 2006 19:20

Oszczędzaj , bo jak ja rozjechałem te psy i szkielety to mi autko wysiadło i klops :? Musiałem od nowa zaczynac , bo na piechotkę to kawałek jest :D . Najlepiej przejedź psy , a szkielety rozstrzelaj .

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 15 paź, 2006 18:51

No i przeszedł pierwszą misję, drugą, tą w piekle (swoją drogą: zagrajcie w nią z FFURem. Fajna muzyczka jest xD) i teraz pocinam w tą z bazą wojskową. I tutaj jest problem:
dojeżdżam do bazy, otwiera sie brama, biore FN FAL, wchodze na wierze, zaczyna sie 'nalot' i po chwili gra dostaje zwisa i po paru sekundach sie wyłacza. Próbowałem dwa razy i dwa razy to samo... szlag mnie trafia. Wie ktos o co chodzi?
Obrazek

zGuba

Moderator

Moderator

PostN 15 paź, 2006 19:08

Loony napisał(a):No i przeszedł pierwszą misję, drugą, tą w piekle (swoją drogą: zagrajcie w nią z FFURem. Fajna muzyczka jest xD) i teraz pocinam w tą z bazą wojskową. I tutaj jest problem:
dojeżdżam do bazy, otwiera sie brama, biore FN FAL, wchodze na wierze, zaczyna sie 'nalot' i po chwili gra dostaje zwisa i po paru sekundach sie wyłacza. Próbowałem dwa razy i dwa razy to samo... szlag mnie trafia. Wie ktos o co chodzi?

Loony - z muzyką 2.0 czy moją?
Co do wykrzaczania się gry - wielka niewiadoma. Może GF 2 MX 400 wysiada??

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 15 paź, 2006 19:19

1. chciałbyś :P
2. bo ja wiem... wcześniej sie nie wiechało :roll:
Obrazek

zGuba

Moderator

Moderator

PostN 15 paź, 2006 20:29

Heh - moja muzyka różni się tylko kolejnością - nieco bardziej odpowiada tej z CWC.

Czasami FFUR wykrzacza OFP - co ciekawe - przy dużej ilości FPS! Paradoksalnie we wszystkich misjach z dużą ilością czołgów tracimy jedynie na FPS i czasie ładowania/zapisywania.

Koniec OT.

MM'r

Chorąży

Chorąży

PostN 15 paź, 2006 20:33

Dla mnie nie ma nic strasznego w zwykłym żołnierzu, który wygląda jak zombie, raczej kampania "horror" powinna mieć dużo misji, w których idziesz samotnie w lesie, jesteś bardzo skupiony aż tu nagle albo zaczyna strzelać, pies szczekać, kot miałczeć, rybka "rybkować". Po prostu powinno wiele się zmieniać, lecz gra powinna być powolna i w najmniej oczekiwanych momentach, gdy jesteś bardzo skupiony i nagle skacze ci coś na plecy, albo coś w tym stylu. Po prostu nudzi mnie już moda z lat 20tych, gdzie wszystko co straszne było zgniłe i wskrzeszone przez szalonego naukowca z wielkiego i upiornego zamku. Mnie straszą tylko filmy realne, bo raczej nie jest prawdopodobnym spotkać w lesie rozkładającą się babcię na nogach.
MM'r - mission maker

Obrazek

Strona Loony'ego o OFP - polecam

Covert

Cywil

Cywil

PostN 15 paź, 2006 20:51

Też ściągnełem tą kampanię, i doszedłem do misji gdzie w nocy walczysz z tymi potworkami co tam biegają, wystrzelałem wszystkich i nic się nie stało :???: i co ja mam teraz zrobić :(
Pozdrawiam :)

Severb

Porucznik

Porucznik

PostN 15 paź, 2006 22:02

zGuba - Odwal się od mx'ów :]
Loony - wyłącz wszystkie procesy użytkownika.
Covert - ściągnąłem, a nie ściągnełem. Musisz wybić potwory wszystkie -.-
Poszukaj ich w bazie.

Co do Everon Curse. Nie wypaliło :/
Myślałem, że będzie to fajna kampania o Zombie jak Trapped on Malden co oprócz głosów było wymiatającą kampanią. Ten Demon Lord z czeską mordą to mnie rozbroił. A także jego posłaniec z mordą Oty Boty. Ktoś powinien wydać addon'a wywalającą twarz Oty Boty xP
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Diego

PostN 15 paź, 2006 22:54

Mi się kampania podoba :) . Szkoda tylko ( tak jak wyżej napisał MM'r ) że kampania jest mało "przerażająca" . Dźwięki w lasach niezłe , ale reszta zbyt mało przekonująca. Mimo tych wad nadal podziwiam twórce tej kampanii " z piekła rodem "

zGuba

Moderator

Moderator

PostPn 16 paź, 2006 14:26

Severb napisał(a):zGuba - Odwal się od mx'ów :]

też mam GF2 MX400...

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 16 paź, 2006 14:32

Loony - wyłącz wszystkie procesy użytkownika.

Mozliwe, dzisiaj spróbuje ;)

Co do kampani. Jeszcze sie zobaczy co i jak, a jak przejde to moze test napisze. Ogólnie to mnie na kolana powaliło 'The Forest'. To jest po prostu niemożliwe. Jak wszedłem na leśniczówkę, to sie bałem zejśc xD
Obrazek

MM'r

Chorąży

Chorąży

PostPn 16 paź, 2006 14:54

@Loony,

ja tak miałem w mojej misji (tej, którą można ściągnąć z linka w moim opisie), mimo, że nie była bardzo skomplikowana, to podjeżdżając w tą już słynną "dziurę w płocie" usłyszałem ustawiony przezemnie dźwięk "Vodka!" i prawie krzyknąłem :D Właśnie coś takiego ludzi straszy a nie zmieniona tekstura, która wygląda jak rozkładający się człowiek.
MM'r - mission maker

Obrazek

Strona Loony'ego o OFP - polecam

Severb

Porucznik

Porucznik

PostPn 16 paź, 2006 16:32

Loony ma rację. Cały pack Nogova Virus bije na głowę ta jedna piękna misja. The Forest jest najstraszniejszą i najbardziej klimatowyczną (mówię po polskiemu xd) misją.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 16 paź, 2006 16:36

Severb napisał(a):(...)klimatowyczną (mówię po polskiemu xd) (...).

Klimatyczną... Klimatyczną mówimy....
Obrazek

Severb

Porucznik

Porucznik

PostPn 16 paź, 2006 16:38

To może jeszcze "po polskiemu" mówimy? Specjalnie napisałem "klimatowyczną". Aż taki tępy nie jestem :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint