Teraz jest Cz 19 cze, 2025 15:56

Kampania mojego autorstwa "Biało-Czerwona strzała"

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

MaRcin

Major

Major

PostWt 14 sie, 2007 20:14

po co w takim razie porywasz się na projekty których już z założenia nie będziesz mógł ukończyć? :neutral:
Good Times Gone

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostWt 14 sie, 2007 20:19

Ponieważ myślałem że więcej osób mi pomoże a nie tylko 2 :/
"Nie przeszkadzajmy wrogowi, gdy popełnia błąd"

~Napoleon Bonaparte

MaRcin

Major

Major

PostWt 14 sie, 2007 20:26

złota zasada mówi: "mniej myślenia, więcej robienia" :mrgreen:

3 ludzi to nie jest mało do kampanii. Pooglądaj sobie polskie kampanie które zostały skończone (np. Marshala) i zobacz jakie tam były zespoły....

i warto się zastanowić czy chcesz robić kampanię, czy może szukasz ludzi którzy zrobią ją za ciebie.
Good Times Gone

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostWt 14 sie, 2007 21:29

Jeśli nawet ukończę kampanię to najwcześniej w 2008 w wakacje, ponieważ rodzice powiedzieli że przed kompem tylko będę godzinę siedział a reszta do nauki :cry:

~Napoleon Bonaparte

Kadryl

Major

Major

PostWt 14 sie, 2007 22:03

-=SpecNaz=- napisał(a):Ponieważ myślałem że więcej osób mi pomoże a nie tylko 2 :/

To aż dwie osoby :lol2: Chłopie, marnujesz wspaniały kapitał.
Gdbym to mnie pomagały dwie osoby przy mojej kampanii, :] ach cóz to by były za misje :twisted:

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostSo 18 sie, 2007 20:09

Uploading: Prace nad kampanią nie zostały wstrzymane. Będziemy także tworzyć kampanię w czasie roku szkolnego! Będziemy współpracować z teamem LostBeyondRetrieval.Więc kontynuujemy prace.A to co napisałem to była jedna z tych trudnych chwil początkowych Missionmaker'ów ;-)

~Napoleon Bonaparte

Maverick

Generał

Generał

PostWt 21 sie, 2007 14:40

-=SpecNaz=- napisał(a):Nadszedł czas aby demo mojej kampanii ujrzało światło dzienne ;-)

Kampania jest robiona skryptami zewnętrznymi a także wewnętrznymi.

Głosów jeszcze nie ma ale niedługo prześlę całą listę Konradk7.

To jest demo tej kampanii a zarazem moja pierwsza misja więc proszę o nieocenianie jej surowo :spoko:

Tu macie link: http://rapidshare.com/files/45549285/X1 ... m.pbo.html

Zapraszam do ściągania i jej oceniania. To są moje pierwsze kroki początkującego missionmakera :smile:
Jeśli ktoś będzie chciał się jeszcze zgłosić do pomocy proszę o pisanie na mój email albo na PW :smile:

Zapraszam serdecznie do mojego tworzącego się powoli zespołu. Jeśli będą jakieś błędy to obiecuję że naprewno je naprawię :spoko: .

Przyjmiemy każdego!

Proszę o recenzje i oceny.

No właśnie... jako członek grupy tworzącą tą kampanię zamieszczam poniżej link do POPRAWIONEJ przeze mnie wersji tego dema:

http://www.sendspace.com/file/bl2hm4

Poprawiłem bug z WP w lesie, dodałem filmik podczas jazdy Starem, przyspieszyłem podróź UAZ'em, dodałem markery w briefingu, zdjęcie w overviewie, napisałem od nowa skrypt intra i parę innych tweaków.

Zapraszam do ściągania.
Obrazek
Obrazek

"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 24 sie, 2007 09:12

Ja chyba moge pomóc. Z nową machiną:
INTEL CORE 2 DUO 6550 BOX
GIGABYTE P35S3
KINGSTON 2x1GB PC800
SAMSUNG 320GB SATA
MSI RADEON 1950PRO 256/256

Mogę sobie spokojnie pocinac radośnie we wszystko i bez strachu, że coś nie ruszy

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostPt 24 sie, 2007 16:30

Jeśli tak to zapraszam! Najnowsze informacje: Kampania posiada już 6 misji i zanim wydamy finalną wersję kampanii to najpierw wydamy beta. Tak dla przetestowania jej, czy czegoś nie poprawić, nie dodać ;-) ...

~Napoleon Bonaparte

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 24 sie, 2007 17:43

Spikniemy się może jeszcze na GG albo Skype, albo chociaż na PW

HAV

PostPt 24 sie, 2007 17:55

Martin - pomogło Ci jak się tym z nami podzieliłeś :roll:

mirol

Cywil

Cywil

PostN 02 wrz, 2007 21:54

-=SpecNaz=- chętnie zagrałbym w twoją misję, niestety występuje w niej addon ("VkuMoottorisaha") przez który misja nie chce mi odpalić, a nigdzie nie mogłem go znaleźć. Byłbym wdzięczny za link z kąd mógłbym go ściągnąć. życzę zapału do pracy i nie przejmuj się krytyką. Najważniejsze że coś tworzysz, a z tym coraz gorzej w społeczności OFP szczególnie z wykorzystaniem WPS i innych Polskich addonów. Przy okazji czy ktoś wie gdzie można znależć addony z polskim F-16 i Krabem

Maćko

Generał

Generał

PostPn 03 wrz, 2007 08:00

Misja ci się nie chce uruchomić? Dziwne, a masz FFURa SLX 2007 1.0 :?:

Co do samolotu istnieje taki addon co się nazywa "OFPL_AirPack_v1.0" w tym zestawie jest Polski F-16, MiG-29 także w Polskim malowaniu i SU-22 też Polski.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Maverick

Generał

Generał

PostPn 03 wrz, 2007 13:03

mirol napisał(a):-=SpecNaz=- chętnie zagrałbym w twoją misję, niestety występuje w niej addon ("VkuMoottorisaha") przez który misja nie chce mi odpalić, a nigdzie nie mogłem go znaleźć. Byłbym wdzięczny za link z kąd mógłbym go ściągnąć. życzę zapału do pracy i nie przejmuj się krytyką. Najważniejsze że coś tworzysz, a z tym coraz gorzej w społeczności OFP szczególnie z wykorzystaniem WPS i innych Polskich addonów. Przy okazji czy ktoś wie gdzie można znależć addony z polskim F-16 i Krabem

Ten addon to po prostu piła mechaniczna - Chainsaw (swoją drogą po co to komu w tej misji? - nie wiem) Oto link: Chainsaw
Obrazek
Obrazek

"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostPt 21 wrz, 2007 21:05

Bo będzie misja w której będziesz musiał nią paru soldatów "podciąć" :spoko: . A co do tematu to postanowiem wraz teamem zmienić kierunek kampanii. Kampania bedzie tym razem o wybuchu III Wojny ¦wiatowej i będzie musiała trochę zmienić nazwę.

~Napoleon Bonaparte
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint