Jeśli nawet ukończę kampanię to najwcześniej w 2008 w wakacje, ponieważ rodzice powiedzieli że przed kompem tylko będę godzinę siedział a reszta do nauki
Uploading: Prace nad kampanią nie zostały wstrzymane. Będziemy także tworzyć kampanię w czasie roku szkolnego! Będziemy współpracować z teamem LostBeyondRetrieval.Więc kontynuujemy prace.A to co napisałem to była jedna z tych trudnych chwil początkowych Missionmaker'ów
Zapraszam do ściągania i jej oceniania. To są moje pierwsze kroki początkującego missionmakera Jeśli ktoś będzie chciał się jeszcze zgłosić do pomocy proszę o pisanie na mój email albo na PW
Zapraszam serdecznie do mojego tworzącego się powoli zespołu. Jeśli będą jakieś błędy to obiecuję że naprewno je naprawię .
Przyjmiemy każdego!
Proszę o recenzje i oceny.
No właśnie... jako członek grupy tworzącą tą kampanię zamieszczam poniżej link do POPRAWIONEJ przeze mnie wersji tego dema:
Poprawiłem bug z WP w lesie, dodałem filmik podczas jazdy Starem, przyspieszyłem podróź UAZ'em, dodałem markery w briefingu, zdjęcie w overviewie, napisałem od nowa skrypt intra i parę innych tweaków.
Zapraszam do ściągania.
"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Jeśli tak to zapraszam! Najnowsze informacje: Kampania posiada już 6 misji i zanim wydamy finalną wersję kampanii to najpierw wydamy beta. Tak dla przetestowania jej, czy czegoś nie poprawić, nie dodać ...
-=SpecNaz=- chętnie zagrałbym w twoją misję, niestety występuje w niej addon ("VkuMoottorisaha") przez który misja nie chce mi odpalić, a nigdzie nie mogłem go znaleźć. Byłbym wdzięczny za link z kąd mógłbym go ściągnąć. życzę zapału do pracy i nie przejmuj się krytyką. Najważniejsze że coś tworzysz, a z tym coraz gorzej w społeczności OFP szczególnie z wykorzystaniem WPS i innych Polskich addonów. Przy okazji czy ktoś wie gdzie można znależć addony z polskim F-16 i Krabem
Misja ci się nie chce uruchomić? Dziwne, a masz FFURa SLX 2007 1.0
Co do samolotu istnieje taki addon co się nazywa "OFPL_AirPack_v1.0" w tym zestawie jest Polski F-16, MiG-29 także w Polskim malowaniu i SU-22 też Polski.
mirol napisał(a):-=SpecNaz=- chętnie zagrałbym w twoją misję, niestety występuje w niej addon ("VkuMoottorisaha") przez który misja nie chce mi odpalić, a nigdzie nie mogłem go znaleźć. Byłbym wdzięczny za link z kąd mógłbym go ściągnąć. życzę zapału do pracy i nie przejmuj się krytyką. Najważniejsze że coś tworzysz, a z tym coraz gorzej w społeczności OFP szczególnie z wykorzystaniem WPS i innych Polskich addonów. Przy okazji czy ktoś wie gdzie można znależć addony z polskim F-16 i Krabem
Ten addon to po prostu piła mechaniczna - Chainsaw (swoją drogą po co to komu w tej misji? - nie wiem) Oto link: Chainsaw
"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Bo będzie misja w której będziesz musiał nią paru soldatów "podciąć" . A co do tematu to postanowiem wraz teamem zmienić kierunek kampanii. Kampania bedzie tym razem o wybuchu III Wojny ¦wiatowej i będzie musiała trochę zmienić nazwę.