Przemo_212 napisał(a):
Wiesz jak robić shit? Napewno tak =) każdy wie. No to zrób takowy i możesz tak postąpić
Przemo mnie zainspirował
Zrobiłem wczoraj prostą misje - czyli nie rwałem się na drugie Facile Ground - jest to prosta misja, szybka, nie wymagająca niczego poza zrozumieniem do czego służy myszka i klawiatura.
Misja typu: "ZAGRAJ I ZAPOMNIJ"
Czyli instrukcja:
- ściągacie plik
- wklejacie do odpowiedniego folderu w OFP
- odpalacie gołego resa i nie oczekujecie wiele
- śmiejecie się do rozpuku przy intrze (outrze zresztą też
- przechodzicie misje w 10 min.
- usuwacie z folderu
W misji nie zabrakło takich smaczków jak błędy ortograficzne, denne cutscenki itp. Ta misja służy tylko do pogrania ! ! ! Wolałbym, żeby nie pisano o niej zawiłych testów i obrzucano łajnem każdy aspekt misji (mimo, że tak jest
Zachęcam też inne osoby do przyłączenia się do wielkiej akcji "Zagraj i zapomnij" - takie misje robi się w godzinke, czasami szybciej więc żeby sobie poprostu postrzelać uważam, że warto poświęć część czasu przeznaczoną na gapienie się w ekran między ściąganiem jednego a drugiego pliku
A oto pierwsza misja (druga będzie jutro jeśli będę na kompie i wrzuce na ftp):
Dwie T72
http://mpsg.boo.pl/files/Zagraj_i_zapomnij.rar
Dowódca oddziału ...blablabla... czyli ty masz za zadanie zniszczyć dwa czołgi T72 i wsiąść do łódzi, co jest zadaniem trudnym
Zachęcam do ściągania misji, w końcu to zawsze rozrywka na te 5-15 minut, a misje nie utrudne i można przejść je w stylu RAMBO
Miejsce na komentarze typu "głupi pomysł", "co za dziadostwo"
| | |
V V V
Ostatnio edytowano Cz 20 paź, 2005 20:16 przez Oscypek, łącznie edytowano 2 razy