Pn 05 mar, 2007 19:52
Wiecie, co do ArmA, to nie rozumiem ataku na moją osobę przez Goose'a. Człowieku, każdy ma swoją opinię. Poza tym, może i wyjdzie mnóstwo łatek do ArmA i będzie lepsza, ale jak to świadczy o BISie... najpierw robi błąd, a potem panicznie chce go naprawić bo ludzie się skarżą i wydaje pełno łatek... to nie lepiej było poczekać i od razu wydać dobry produkt? Poza tym ArmA to przecierz OFP z nową grafiką i misjami, ale sam koncept jest ten sam. Powinni raczej pomyśleć, jak zaskoczyć graczy czymś nowym, nie tylko błędami. Ostatnio znajomy mi mówił: Kupiłem sobie ArmA za 99,90 w Empiku i żałuję, jak chcesz to ten oryginał sprzedam Ci za 50 bo go nie chcę. No to naprawdę fajnie świadczy o grze i BISie. Poza tym jeśli dobrze pamiętam to BIS zapowiadał, że nie będzie dużo bardziej wymagająca niż OFP, a tu co? Zalecany P4 3GHz, 1GB RAM i grafa przynajmniej 128 zgodna z DX9.0c. Dobra, grafę mam, ale reszta? Jak mi ktoś zasponsoruje taki sprzęt to kupię. Nie mówię, że ArmA jest nieciekawa, ale powtarzać w kółko to samo? Jaki to ma sens? Weźmy np. 2 stare gry serii Dune. Jedynka była przygodówką, zaś dwójka pierwszym w historii RTSem. Zupełnie zmieniony klimat gry, nowe reguły. W ich czasach był to przełom. Gdyby np. BIS przynajmniej trochę zmienił regóły, byłoby lepiej. Możecie pisać co chcecie, każdy ma swoje zdanie.