Owszem, może komuś się wydaje że jestem tu nowy i niedoświadczony, ale mam OFP od 4 lat!!! I już umię dużo... Ale nie obędę się o napisanie histori mojej nowej kampani:

Rok 1950, siły NATO zostają otoczeni przez rosjan na Maldenie. Rodzi się nowa moc, generał Stenov proponuje zaatakować ostatni obóz NATO na wyspie Malden, i tym samym przejąć kontrolę nad Kolgujevem i Maldenem. Wcielimy się w żołnierza Johna Armstronga, który ma zostać wyszkoliny na NAJLEPSZ¡ jednostkę specialną. Po treningu (pierwszej misji, a kampania ma liczyć 25 misji) dowiaduje się, że zostanie wysłany na Nogovę, wraz z grupą Delta by znaleść zaginioną od jakiegoś czasu grupę Alpha, ale coś nie udaje się pod czas lądowania. Rosjanie już czekali, aż przypłyną, i szybko poradzili sobie z nic niespodziewającymi się Amerykanami. A tu nagle... Z za krzaków wyłaniają się partyzanci i pomagają amerykanom bezpieczni wylądować. Celem głównym kampani jest odnalezienie grupy Alpha, i zabicia generała Stenova. Tu kończę opis, bo właśnie tu skończyłem robić kampanie. Obięcuję że będzie miała dobrą akcję, stopień trudności, dużo Cutscenek, usunięcie wszelkich błędów, poprawne wypowiedzi radiowe i dialogowe.
Piście, czy coś brakuje, i jakie zmiany dodać.
Dziękuję za uwagę.
No more of Mordor...