Teraz jest Pt 20 cze, 2025 14:44

Nowa kampania

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Bartek_Stecko

Szeregowy

Szeregowy

Nowa kampania

PostN 11 lis, 2007 11:49

Owszem, może komuś się wydaje że jestem tu nowy i niedoświadczony, ale mam OFP od 4 lat!!! I już umię dużo... Ale nie obędę się o napisanie histori mojej nowej kampani:

:arrow: Rok 1950, siły NATO zostają otoczeni przez rosjan na Maldenie. Rodzi się nowa moc, generał Stenov proponuje zaatakować ostatni obóz NATO na wyspie Malden, i tym samym przejąć kontrolę nad Kolgujevem i Maldenem. Wcielimy się w żołnierza Johna Armstronga, który ma zostać wyszkoliny na NAJLEPSZ¡ jednostkę specialną. Po treningu (pierwszej misji, a kampania ma liczyć 25 misji) dowiaduje się, że zostanie wysłany na Nogovę, wraz z grupą Delta by znaleść zaginioną od jakiegoś czasu grupę Alpha, ale coś nie udaje się pod czas lądowania. Rosjanie już czekali, aż przypłyną, i szybko poradzili sobie z nic niespodziewającymi się Amerykanami. A tu nagle... Z za krzaków wyłaniają się partyzanci i pomagają amerykanom bezpieczni wylądować. Celem głównym kampani jest odnalezienie grupy Alpha, i zabicia generała Stenova. Tu kończę opis, bo właśnie tu skończyłem robić kampanie. Obięcuję że będzie miała dobrą akcję, stopień trudności, dużo Cutscenek, usunięcie wszelkich błędów, poprawne wypowiedzi radiowe i dialogowe.
Piście, czy coś brakuje, i jakie zmiany dodać.

Dziękuję za uwagę.
No more of Mordor...

Maćko

Generał

Generał

PostN 11 lis, 2007 12:16

Zapowiada się ciekawie. Ale ten temat powinien być raczej w innym dziale na forum.

I jeszcze jedno
Wcielimy się w żołnierza Johna Armstronga, który ma zostać wyszkoliny na NAJLEPSZ¡ jednostkę specialną
To dziadek czy tata Davida? :P
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

HAV

PostN 11 lis, 2007 12:24

Na forum jest już temat poświęcony pomysłom na kampanie (rzeczowych pomysłów, a nie wyimaginowanych tworów). Yac już Ci jeden temat zamknął za to samo, teraz zakładasz drugi - olewasz jego decyzję, więc i wyróżnienie Cię nie minie :] Wróć jak faktycznie będziesz coś miał i będziesz mógł pokazać to reszcie; póki co masz jedynie pomysł i niewiele poza tym. Nas interesują fakty, a nie gdybanie. Wielu było tu takich jak Ty i 90% poległa, nic przy tym nie wydając.

I już umię dużo...

Rzeczywiście umiesz, zwłaszcza ortografię...

Powrót do Operation Flashpoint