Grając w SLX+ECP stwierdziłem, że przejadły mi się już te brzydkie BIS'owskie jednostki i postanowiłem je podmienić na te z FFURA. Pobrałem FFURA 1985 (tą starą wersję - chyba '2005 edition' czy coś) i skopiowałem z niego wszystkie addony. Następnie utworzyłem nowy folder o nazwie "@ffur" w którym zrobiłem folder Addons i tam wrzuciłem te skopiowane addony z FFURA. W właściwościach skrótu SLX+ECP dopisałem co trzeba i zacząłem "bawić" się z configami. Po prostu otwierałem config FFURA, znajdowałem wpis odpowiedzialny za model czegoś tam i wklejałem go na miejsce oryginalnego wpisu z configu ECP+SLX. Wszystko działało ładnie, udało mi się zamienić piechotę, niektóre pojazdy itp. Jednak jak to zwykle bywa musiał pojawić się problem. Oto screen:
Wszyscy zapewne wiedzą, że w tym FFURZE animacja siedzenia na BMP wygląda całkiem inaczej. Dam jednak dla porównania screena jak to powinno wyglądać:
Prawdopodobnie gdzieś w configu trzeba podmienić jakiś wpis dotyczący animacji jednak w tych kwestiach jestem już zupełnie zielony. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Jeśli napisałem coś niejasno to walcie na gg, postaram sie jeszcze raz wytłumaczyć w czym problem, ale myśle że wszyscy wiedzą o co chodzi. Szczególnie prosiłbym o pomoc kogoś, kto zna się na configach.
Jeśli założyłem ten temat w złym dziale, to bardzo proszę moderatorów o nie zamykanie go tylko przeniesienie w odpowiednie miejsce.
Pozdrawiam.

Wszyscy zapewne wiedzą, że w tym FFURZE animacja siedzenia na BMP wygląda całkiem inaczej. Dam jednak dla porównania screena jak to powinno wyglądać:

Prawdopodobnie gdzieś w configu trzeba podmienić jakiś wpis dotyczący animacji jednak w tych kwestiach jestem już zupełnie zielony. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Jeśli napisałem coś niejasno to walcie na gg, postaram sie jeszcze raz wytłumaczyć w czym problem, ale myśle że wszyscy wiedzą o co chodzi. Szczególnie prosiłbym o pomoc kogoś, kto zna się na configach.
Jeśli założyłem ten temat w złym dziale, to bardzo proszę moderatorów o nie zamykanie go tylko przeniesienie w odpowiednie miejsce.
Pozdrawiam.