Teraz jest Pt 20 cze, 2025 17:14

Szukam kogoś chętnego

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Skyline

Chorąży

Chorąży

Szukam kogoś chętnego

PostN 19 sie, 2007 15:32

Rozpoczałem prace wstępne, czyli zaopatrzam się w potrzebne mi "produkty", czyli addony do stworzenia kampanii, ale myślami jestem już dalej. Już kiedyś próbowałem zrobic kampanię, ale nie wypaliła (komp padł, a zapał spadł). Teraz na serio myślę o zrobieniu kampanii. Teoretycznie OFP swoje lata świetności już miał i teraz wypiera go ArmA, ale mimo to chcę wykonac tą kampanię.
Do rzeczy, szukam kogoś kto miał by odrobinę czasu, by przysłużyc się do powstania kampanii w postaci wykonania filmików (intro, outro, cutscenki) A ja cała reszta. Ja umiem zrobic tylko z wyzwalaczy krótkie ujęcia, a chcałbym, aby było to bardziej efektownei dlatego proszę o pomoc. Kampania tak, czy owak powstanie, ale bez pomocy kogoś z was będzie bez wstawek filmowych co znacznie pogorszy efekt końcowy.
You ready!? Let's go!

Clon

Major

Major

PostN 19 sie, 2007 15:37

Hm. Zły dział?

Czy jest w ogóle jakiś sens pouczania jegomościa?

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostN 19 sie, 2007 15:40

O lol, a w jakim powinno byc. Tylko mi warna proszę nie wkleiac, proszę. Pomyliłem się.

istnieje możliwośc przesunięcia tematu i dojście do porozumienia bez warna :?:
You ready!? Let's go!

Clon

Major

Major

PostN 19 sie, 2007 15:43

Hm. Może w tym dziale?

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostN 19 sie, 2007 15:44

Dobra zrobiłem topic w tamtym dziale, a co z tym. Nie chcę dostac 3 warna. Istnieje inne wyjście.
You ready!? Let's go!

HAV

PostN 19 sie, 2007 15:54

Po cholerę zakładasz drugi taki sam temat? Poczekać nie łaska, aż ktoś ten przeniesie :?

To raz; a dwa - będziesz miał zrobione chociaż kilka misji, to wtedy ogłaszaj to światu. Na gdybanie i plany tu miejsca nie ma. Krótko mówiąc: konkrety Panie, konkrety... a tych jak widać póki co nie ma; więc i temacik zamykamy :kloda:

Powrót do Operation Flashpoint