Teraz jest Pt 20 cze, 2025 18:38

Kącik Dobrego Humoru

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostŚr 23 sty, 2008 01:56

Wręcz przeciwnie, bardzo konkretne i imo jedyne sensowne.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 23 sty, 2008 15:01

To po co rozmawiał ? .223 For everyone ! ^_^

Kireta

Porucznik

Porucznik

PostŚr 23 sty, 2008 16:46

Myślę, że w kontaktach z plemiennymi jasne postawienie sprawy jest jak najbardziej wskazane, a liberalne cyrki mogą wzajemnym kontaktom tylko zaszkodzić. Ale, żeby nie było, że OT:
http://img204.imageshack.us/img204/1650 ... 004gi4.jpg
FAIL!
http://img135.imageshack.us/img135/8939 ... 980wx4.jpg
They will win :cfaniak:
http://img204.imageshack.us/img204/9714 ... 056te9.jpg
LOL, Japan :grin:
http://img503.imageshack.us/img503/2877 ... 931vm7.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/6391 ... 331tv7.jpg
"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
--The Vault Dweller

W4tchdog

Porucznik

Porucznik

PostPt 25 sty, 2008 17:41

facet złapał złotą rybkę. po spełnieniu jego życzenia przekazał ją kumplowi itd. w końcu dostał ją jeden z rodzimych hip-hopowców. wypowiedział życzenie i... nic. minął dzień, drugi dzień i nadal nic. aż trzeciego dnia, wieczorem, zauważył on dziwną jasną poświatę zza okna- wygląda, a na trawniku przed jego domem płonie wielki, drewniany krzyż. lekko się zaniepokoił i wtem słyszy dzwonek do drzwi. otwiera, a tam stoi trzech kolesi w białych kapturach i w rękach trzymają sznur na szubienicę i jeden z nich się odzywa:
-to ty chciałeś bujac się jak czarni?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 25 sty, 2008 18:06

U nas ktoś na ławce w szkole napisał:
"Twoja stara śpiewa przy goleniu"

padłem xD
Obrazek

Michalofp

Chorąży

Chorąży

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 27 sty, 2008 22:22

Z Pamiętnika Kota

Dzien 752 - Moi wieziciele ciagle dokuczaja mi jakimis dziwnymi kolyszacymi sie na sznurku przedmiotami. Sami rozrzutni
w jedzeniu swiezego miesa kaza wcinac jakies suche platki. Tylko nadzieja ucieczki trzyma mnie przy zyciu a zniszczenie
jakies mebla daje mi troszeczke satysfakcji. Mozliwe ze jutro zjem im jakiegos kwiatka.

Dzien 761 - Dzisiaj biegalem pod nogami moich wiezicieli z mysla o ich morderstwie, I prawie mi sie to udalo. Musze
sprobowac na szczycie schodow…. W celu obrzydzenia I zniechecenia tych bezmoralnych oprawcow, zmusilem sie raz
do zwymiotowania na ich ulubiony fotel….musze sprobowac to powtorzyc im na lozko.

Dzien 762 - Spalem caly dzien tylko po to aby draznic tych wiezicieli w poznych godzinach nocnych niekonczacymi sie
prosbami o strawe.

Dzien 765 - Urwalem myszy glowe I przynioslem im samo jej cialo w celu wzbudzenia strachu w ich sercach. Niech
wiedza do czego jestem zdolny. Oni szczebiotali tylko radosnie jaki to ze mnie dobry kot…HMMM. Plan zawiodl.

Dzien 768 - W koncu zdalem sobie sprawe co z nich za sadysci. Bez zadnej podstawy wybrali mnie do wodnych tortur.
Tym razem jednakze do tortur zostal wlaczony palacy I pieniacy srodek chemiczny zwany 'szamponem'. Jaki chory umysl
mogl wynalezc taki plyn? Moim jedynym sposobem na zapomnienie o zalu jest kawalek kciuka ktory dalej siedzi mi
miedzy zebami.

Dzien 771 - Odbylo sie jakies spotkanie ich wspolnikow. Zamkneli mnie samego na ten czas. Jednak moglem slyszec
odglosy I odory tych szklanych rurek ktore oni nazywaja " PIWO". Uslyszlem takze ze moje zamkniecie spowodowane
bylo MOJA sila 'UCZULENIA'. Musze sie dowiedziec co to takiego I jak to uzyc na swoja korzysc.

Dzien 774 - Jestem przekonany ze inni uwiezieni sa ich oddanymi sluzacymi a moze nawet kapusiami. Pies jest rutynowo
wypuszczany na dwor, a jak wraca to wyglada na wiecej niz uradowanego. On musi byc stukniety. Natomiast ptak
napewno jest donosicielem. Opanowal ich straszny jezyk do perfekcji (podobny do mowy kretow) I gada z nimi
nieustannie. Jestem pewny ze zdaje on raport z kazdego mojego kroku. Poniewaz jest on umieszczony w metalowym
pomieszczeniu, jego bezpieczenstwo jest zapewnione. Poczekamy, zobaczymy - to tylko sprawa czasu.

Nowe testy dla gimnazjów na rok 2008

Wersja poprawiana i urealniona, celem lepszego dotarcia do typowego gimnazjalisty.

###Na czerwono###
OSTRZEŻENIE! Fani prof. Miodka proszeni są o nieczytanie tego tekstu. Również osoby poniżej 18 roku życia, chyba że są pod opieką dorosłych. Takoż dorośli, wrażliwi na piękno języka i fo tego bardzo poważni. Mówimy to SERIO.

Część I - zadanie zamkniete ( TESTOWE )

Zad.1

Ile lat dostanie Józef za potrójny gwałt, pobicie, oraz wymuszenia, jeżeli jego stary zarabia 56 000 zł na miesiąc oraz ma plecy w ruskiej mafii.

A. Wpie*dolą mu dożywocie
B. Ch*ja go zobaczą, nic nie dostanie
C. **** mnie to boli
D. Też bym chciał mieć plecy w ruskiej mafi

Zad.2

Jurek dostał kosę w plecy pod warzywniakiem. Z jakiego metalu było wykonane ostrze noża skoro Jurek potrafi rozpi*rdolic sobie 10 butelek na głowie?

A. Z ołowiu
B. Z czegoś zajebiście twardego
C. **** mnie to boli
D. Spoko z niego ziomuś skoro sobie butle umie o łeb rozj*bać

Zad.3

Andrzej napi*rdolił 5 dresów naraz. Co łyka w takim razie Andrzej?

A. Metanabol
B. Andrzej jest uczciwy i mądry i nic nie łyka
C. **** mnie to boli
D. Też bym mógł wpie*dolic 5 dresikom na raz

Zad.4

Dresy skopały Mietka. Ma teraz siniaki oraz krwiaki na całym ciele. Czym to grozi?

A. Zakrzepem krwi
B. Będzie miał mniejsze powodzenie u lasek
C. **** mnie to boli
D. Co on ***** nóg nie ma? Ja bym spie*dolił

Zad.5

Ziomek wyrywa laski na swoją fure. Czym jeździ?

A. Pewnie jakiś Mietek
B. Rowerem
C. **** mnie to boli
D. Ch*** sobie po czole może co najwyżej pojeździć

Zad.6

Z czego wykonane są dresy oraz jakie powinno się nosić?

A. Z bawełny - Adidasa
B. Z latexu ***** - Andidonsa
C. **** mnie to boli - tak jak wcześniej
D. Z upie*dolonych szmat - z Lumpexu

--------------

Część II - zadania otwrate

Zad.1 (Chemia)

Pan Mietek wypija w ciągu godziny 1,65 l nalewki owocowej o stężeniu 12%. Jego kolega Pan Józek w tym samym czasie wypija o 14% mniej tego samego trunku. Oblicz ile obydwaj
Panowie muszą wypić aby sie nawalić, jeżeli maksymalne stężenie alkoholu w ich krwi może wynosić 11 promili oraz jeżeli nalewki zawieraja 40% siary. Pamietaj, że dorosły człowiek ma około 6,3 litra krwi w organizmie

Zad.2 (Fizyka)

Predkosć Tomka wynosi 24 km/h. Spie*dala on przed dresami. Oblicz o której godzinie Tomek dostanie w pizde jeżeli rozpoczął on ucieczke o 14:00 a dresy wyruszyły za nim 1,5 minuty później, oraz wiedząc że dresy biegną z predkoscia 28 km/h. Pamietaj że
Tomek biegnie z ruchem jednostajnie opóznionym (jego predkośc zmniejsza sie co 8s o 2 m/s) gdyż jara dużo szlugów.

Zad. 3 (Matematyka)

Łysy koksuje od 6 miesięcy. Co dziennie łyka 5 mety. Oblicz ile bedzie wynosił obwód jego bicepsa jeżeli na początku wynosił 29 cm a co 100 połknietych tabletek łapa powiększa sie o 3,5 cm, oblicz również ile będzie brał na klate jeżeli na początku cisnął 45 kg i co 50 tabletek bierze o 5 kg wiecej. Przyjmij iż jeden miesiac ma 30 dni.

Zad.4 (Biologia)

Wypisz 10 przyczyn dla których warto jarać jointy
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Zad.5 (Geografia)

Marek miał problemy i sp***lał przed szmatami. Droga jaką pokonał na mapie w skali 1:200 000 wynosi 8mm. Oblicz jaka trase w rzeczywistości pokonał Marek.

Zad. 6 (Matematyka)

Gdy Rudy szedł do pierdla miał trzy razy tyle lat co jego brat. Brat poszedł grypsować po 12 latach i miał wtedy 4 lata mniej niz Rudy kiedy go zapuszkowali. Oblicz ile lat ma każdy z braci.

Czas na odpowiedzi - 60 minut.
Obrazek

Maćko

Generał

Generał

PostPn 28 sty, 2008 15:25

Loony sam to wymyśliłeś ? :P

Chciałbym rozwiązać taki test :D
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Jon

Generał

Generał

PostPn 28 sty, 2008 22:01

Nie wymyślił...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Quabec

Generał

Generał

PostPn 28 sty, 2008 23:03

Mąż wraca do domu i mówi do żony:
- Kochanie! Dziś zrobimy to po misjonarsku!
- Oooo... Kochaaanie a jak to jest?
- Ja sie kłade na kanapie, a ty Wyp^$@^ do Afryki!
:mrgreen:
Quabec

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 30 sty, 2008 13:50

http://www.youtube.com/watch?v=KWP0xLkm ... re=related

ale komentarz mnie rozpier***ił:
now i know why the germans blew up poland

xD
Obrazek

Danickas