Teraz jest Pn 23 cze, 2025 12:41

Najlepsze addony i addonmakerzy na swiecie

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

wielebny

Szeregowy

Szeregowy

Najlepsze addony i addonmakerzy na swiecie

PostSo 18 wrz, 2004 09:34

Wpiszcie tu swoje ulubione addony, addonmakerów, oraz wszystko inne, co chcecie o nich napisać, ponieważ widziałem już wiele innych Topic'ów, na których ktoś wpisuje się wyskakując ze swoim ulubionym addonem. Piszcie o wszystkim, szczególnie pragnę uczulić was na najlepszych addonmaker'ów. Każdy ma własny gust, prawda? Może wywiąże się z tego ciekawa dyskusja. :)

Jon

Generał

Generał

PostSo 18 wrz, 2004 10:00

Echhh, ten topic to średni pomysł, ponad to, i tak pewnie 99.9 % ludzi wymieni podobne addony BAS'u, ORCS, etc... Moim zdaniem ta dyskusja nic nie wnosi, a wiele już było topiców, w których ludzie wymieniali swe ulubione addony...

... często wymieniając twórców... więc po co to powtarzać, hę?

Ja mam pomysł na zmianę tego topica w dyskusję na trochę inny temat:
Jakie rodzaje jednostek lubicie najbardziej i dlaczego? Tudzież jakie rodzaje addonów?

Jak ktoś kiedyś napisał bodajże w dyskusji o testach na stronie, jeden lubi szybkie, piękne, lśniące [no niekoniecznie :P Kto widział powiedzmy, HMMV'ego w terenie, ten wie co mam na myśli :P] samochody terenowe, drugi broń wyborową, inny wielkie guny [ ogólnie ], wymyślną zbrojownie, inny z kolei kocha addony pancerniaków... co ty na to? :clever:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marshal

Major

Major

PostSo 18 wrz, 2004 10:36

No spróbujmy na początek BAS-Cały Mod, chmm autorzy seb nam 2 czyli np Bimbi. No oczywiście autorzy I 44 jak i cały Mod......
BTW ¦redni ten temat......
Obrazek

SiD

Major

Major

PostSo 18 wrz, 2004 10:48

ORCS

niby dlaczego? Przecierz oni gówno zrobili.

Czemu nikt nie spojrzy np. na HAWK'a? Albo Agent_Smith'a? Polak też potrafi.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 18 wrz, 2004 11:50

SiD napisał(a):
ORCS

niby dlaczego? Przecierz oni gówno zrobili.

Czemu nikt nie spojrzy np. na HAWK'a? Albo Agent_Smith'a? Polak też potrafi.

Nie da rady...nie mam kamerki :cry: ( :wink: )

{edit}

Oj! kiepsko z myśleniem z rana :lol: To raczej oni powinni mieć kamerkę.

SiD

Major

Major

wielebny

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 18 wrz, 2004 16:02

Jonez, w tworzeniu tego Tematu chodziło mi o to, że nie ma jeszcze żadnego topicu, w którym można byłoby opisywać jednocześnie WSZYSTKIE addony. Widziałem topic o ulubionym czołgu, ulubionej broni ręcznej czy samolocie. Ale jeżeli w temacie o czołgach zacznie się mówić (choć przez chwilę) o np. śmigłowcu, to wyżucają twoją odpowiedź z listy. A tu możesz mówić o wszystkim, nikt się do ciebie nie czepi. A jeżeli chcesz mieć temat pod tytułem wymienionym przez ciebie, to po prostu go załóż. Mówisz:
i tak pewnie 99.9 % ludzi wymieni podobne addony BAS'u, ORCS, etc...
. Wymieni. A to znaczy, że tego potrzebują. A jeżeli czegoś potrzebują, to po co im to odbierać?

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 18 wrz, 2004 16:05

wielebny napisał(a):Jonez, w tworzeniu tego Tematu chodziło mi o to, że nie ma jeszcze żadnego topicu, w którym można byłoby opisywać jednocześnie WSZYSTKIE addony. Widziałem topic o ulubionym czołgu, ulubionej broni ręcznej czy samolocie. Ale jeżeli w temacie o czołgach zacznie się mówić (choć przez chwilę) o np. śmigłowcu, to wyżucają twoją odpowiedź z listy. A tu możesz mówić o wszystkim, nikt się do ciebie nie czepi. A jeżeli chcesz mieć temat pod tytułem wymienionym przez ciebie, to po prostu go załóż.

http://www.neochan.csk.pl/ofpc/viewtopic.php?t=96

lalalalalala... :] :mrgreen:

SiD

Major

Major

PostSo 18 wrz, 2004 17:18

A to znaczy, że tego potrzebują. A jeżeli czegoś potrzebują, to po co im to odbierać?

Tępe myślenie. Wogóle rozumiesz samego siebie? Jeżeli czegoś potrzebują to znaczy, że tego nie mają, jeżeli nie mają to nie można im tego odebrać!

To jest tak, że jeżeli jakiś addon zauroczy kogoś, to ta osoba pragnie kolejnego addonu, podobnie wykonanego, tylko, że swojej ulubionej zabawki. Jak ktoś lubi BMW to będzie prosił o fajowe BMW i tyle. Nikt nie potrzebuje tego BMW, ale z chęcią zobaczyłby to auto dobrze wykonane jak BAS'owy helikopter.

Mi tu durnot nie wypisywać.

Arika

Major

Major

PostSo 18 wrz, 2004 17:58

Jonez napisał(a):Echhh, ten topic to średni pomysł, ponad to, i tak pewnie 99.9 % ludzi wymieni podobne addony BAS'u, ORCS, etc... Moim zdaniem ta dyskusja nic nie wnosi, a wiele już było topiców, w których ludzie wymieniali swe ulubione addony...

A mi się przypominają się słowa słynnego polskiego pisarza, który powiedział "Iż wdy narody postronne znają iż Polacy nie gęsi i swój język znają"

Więc powiem tak najlepszymi addonmakerami są tak Hawk, Gemenis, Smookie, Paweł Ryszka, Szumek i Chrisoph według mnie to oni robią najlepsze addony.

Dodam tylko że jeszcze nie długo docenicie świetnego islandmakera, czyli Sejtana. :spoko:

wielebny

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 18 wrz, 2004 19:32

Ok. Do rzeczy. Jeżeli tak się wam nie podoba ten topic, to po co w ogóle się pod nim podpisujecie? I po co w ogóle go otwieracie? Przecież i tak sądzicie, że
ta dyskusja nic nie wnosi
- cytat z Joneza.

Marshal

Major

Major

PostN 19 wrz, 2004 11:53

By wszystkim na zdrowie wyszło :x
Obrazek

Arika

Major

Major

PostN 19 wrz, 2004 14:46

wyjdzie wszystkim na zdrowie jak wszyscy podeszli do tematu poważnie, a zresztą na tym forum wodziałem głupsze tematy.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 19 wrz, 2004 14:48

Buehehehehehehehehe :rotfl: Kto wie gdzie na Everonie znajdę choinki? :rotfl: :hahaha: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :D 8) ;)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Arika

Major

Major

PostPn 20 wrz, 2004 23:08

Jonez napisał(a):Buehehehehehehehehe :rotfl: Kto wie gdzie na Everonie znajdę choinki? :rotfl: :hahaha: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :D 8) ;)

No ja też żałuje że w OFP nie ma takich Easer Eggs jak w Larrym 7 :cry:
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint